23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Επιχείρηση «Ξένιος Δίας» στην Παλαιόχωρα Χανίων – 19 συλλήψεις

Ημερομηνία:

Σαρωτικοί έλεγχοι για τον εντοπισμό αλλοδαπών που διαμένουν παράνομα στην χώρα, ξεκίνησαν από τις 4 τα χθες ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Παλαιόχωρας και της Κουντούρας του Δήμου Κανδάνου-Σελίνου στα Χανιά.Συνολικά ελέγχθηκαν 127 άτομα, έγιναν 42 προσαγωγές και συνελήφθησαν 19 άτομα:

Μια Ελληνίδα – ιδιοκτήτρια τουριστικού καταλύματος – με την κατηγορία της παροχής καταλύματος έναντι αμοιβής,σε αλλοδαπούς που διέμεναν παράνομα στην χώρα και 18 αλλοδαποί οι οποίοι σύμφωνα με τους ίδιους κατανέμονται ως εξής :

Έξι Αιγύπτιοι – πέντε Μαροκινοί – τρείς Αλβανοί – δύο Ιρακινοί – ένας Αλγερινός και ένας Παλαιστίνιος.

Στην επιχείρηση «Ξένιος Δίας» συμμετείχαν περισσότεροι από 20 αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, οι οποίοι έκαναν «φύλλο και φτερό» όλα τα πιθανά καταλύματα διαμονής αλλοδαπών.

Ξενοδοχεία ή άλλα τουριστικά καταλύματα που είναι κλειστά στην χειμερινή περίοδο, μέχρι θερμοκήπια και πρόχειρά παραπήματα ερευνήθηκαν εξονυχιστικά από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ όπως τόνισε ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων κ. Αρτέμης Κουτσαυτάκης, οι έλεγχοι για αλλοδαπούς που διαμένουν παράνομα στην χώρα θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς.

Ναπολέων Σαραντίδης (flashnews.gr)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...