22.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Μετά τον “Λουκάνικο” έφυγε και ο εμβληματικός Μητσάρας – Ποιο ήταν το μήνυμά του [φωτός]

Ημερομηνία:

Για όλους όσους παρακολουθήσαμε έστω για λίγο ελληνικό ποδόσφαιρο μία φιγούρα συντρόφευε εδώ και δεκαετίες τις ουδέτερες σα από καρμπόν βγαλμένες δηλώσεις ποδοσφαιριστών ή δημοσιογράφων. Η χαμογελαστή φυσιογνωμία του πολιτικοποιημένου Μητσάρα. Εκεί, πάντα μπροστά από τα πλάνα όταν μιλούσαν παράγοντες και ποδοσφαιριστές πολλές φορές απλά χαμογελούσε, συνέβαινε καθώς βλέπαμε την “Αθλητική Κυριακή” στην ΕΡΤ να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο και τρία σημεία και εμείς, πάντα να αναρωτιόμαστε πώς τα καταφέρνει.Ήταν πανταχού παρών. Ένας μικρός θεός των ελληνικών γηπέδων.

Ο Μητσάρας, είχε εξελιχθεί σε ένα σύμβολο αγνότητας ενός ελληνικού ποδοσφαίρου πάντα σε κρίση. Με καταβολές από την εργατική τάξη, πληγωμένος και αυτός από την κρίση, με πλακάτ έστελνε τα μηνύματά του τα τελευταία χρόνια, συμμετείχε σε διαδηλώσεις και δε φοβότανε να εκφράσει αυτά που πίστευε με τον δικό του τρόπο: με ένα χαμόγελο και λίγες κουβέντες γραμμένες σε πλακάτ.Σα σ’ ένα twitter για τεχνολογικά αναλφάβητους, έστελνε το μήνυμά του.

Ο Μητσάρας, που όλοι τον λέγαμε έτσι επειδή τον αισθανόμασταν δικό μας άνθρωπο, έφυγε. Άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή. Η κηδεία έγινε τη Δευτέρα στο Σχιστό και πλέον θα πρέπει να συνηθίσουμε τα απογεύματα της Κυριακής έχοντας χάσει ένα ακόμα σύμβολο αθωότητας.

Άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Παρασκευή – Η κηδεία του έγινε τη Δευτέρα στο Σχιστό.

Χαρακτηριστικό είναι το συγκινητικό αντίο του αντιδημάρχου Καλλιθέας στο Facebook:

«ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!ΕΦΥΓΕ Ο ΜΗΤΣΑΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΑΘΟΡΥΒΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ!!!!Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ…ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΤΕΣ ΑΠΟ 3ΧΡ ΩΣ 103!!!!ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ <<ΜΗΤΣΑΡΑ>>ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ..ΤΩΝ ΦΥΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ!!!!ΤΟΝ ΚΑΤΕΠΙΛΟΓΗΝ <<ΑΣΤΕΓΟ>>ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΑΚΑΤ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΕΥΦΥΗΣ ΒΑΘΙΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΕΝΑΣ ΔΙΟΓΕΝΗΣ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΚΑΤ..ΟΠΟΥ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΜΗΤΣΑΡΑΣ ΓΙΑ << ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!!!>>ΚΑΛΟ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΗΤΣΑΡΑ!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΣΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΓΗ!!ΕΚΤΙΜΗΣΕΣ ΟΡΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΓΕΙΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ<<ΕΓΡΑΨΕΣ>>ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙΑ Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ…ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΦΙΛΕ….»

Αντίο Μητσάρα.ÊÁËËÉÈÅÁ - ÁÅÊ (ÖÉËÉÊÏ)  img17778_c613019f417f95369e1408d0e36b9abf mhtsaras2 mhtsaras5 mhtsaras6 mhtsaras7 mhtsaras8

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ