20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών ν.Χανίων: Σύσκεψη για δίωξη κατά συναδέλφων – Στάση εργασίας και συγκέντρωση για δημόσια υγεία

Ημερομηνία:

Θέμα 1ο: Ανοιχτή σύσκεψη διωκόμενων συναγωνιστών

Έντεκα συναγωνιστές μεταξύ των οποίων και συνάδελφοί μας βρίσκονται στο στάδιο της προανάκρισης με ανυπόστατες κατηγορίες, διωκόμενοι ουσιαστικά για τη συμμετοχή τους σε απεργιακούς και κοινωνικούς αγώνες (παρέλαση τον Οκτώβρη του ’10 και Μάρτη του ‘11-απεργία του περασμένου Φλεβάρη) Και στις τρείς περιπτώσεις οι συνάδελφοι βρίσκονταν εκεί μετά από κάλεσμα του συλλόγου μας.

Με την δίωξη τους στοχοποιούνται συγκεκριμένοι συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί χώροι με σκοπό να φιμωθεί όποια φωνή επιμένει να αγωνίζεται, να σπείρουν το φόβο και την εσωστρέφεια.

Την Τετάρτη 30/1/13 στις 7.00 οι διωκόμενοι καλούν στο εργατικό κέντρο, σε  ανοιχτή σύσκεψη- συζήτηση όπως ταιριάζει σε αγωνιστές. Καλούμε τα μέλη μας να δώσουν απάντηση με την παρουσία τους.

Στα δύσκολα να μη λείπει κανείς

3ωρη Στάση Εργασίας 31/1/13

 Η υποβάθμιση των υπηρεσιών Υγείας πλήττει άμεσα τον κόσμο της μισθωτής εργασίας και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των Νοσοκομειακών Γιατρών που απεργούν ενάντια στην διάλυση της Δημόσιας Υγείας

Ο Σύλλογός μας μετά από πρόταση της Έκτακτης Συνέλευσης της Πέμπτης, προχωράει σε 3ωρη στάση εργασίας 12.00-3.00 και καλεί τα μέλη του στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς την Πέμπτη 31/1/13 στις 12.00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Νοσοκομειακών Γιατρών και άλλων σωματείων.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας

Φώτης Ποντικάκης                                                                 Αθανάσιος Σακελλαρίδης

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...