17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Άρθρο – κεραυνός για όσα έγιναν στην Κρήτη! ΜΜΕ και απίστευτη δημοσιογραφία

Ημερομηνία:

Με… τα μυαλά στα κάγκελα, ο Αντώνης Καμπιτάκης γράφει στο blog του για το περιστατικό με τον φίλο του Εθνικού και για τις προσπάθειες συγκάλυψης.

Ξεκινώ κάνοντας μια ευχή στον φίλαθλο του Εθνικού να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του μέτα την άνανδρη επίθεση στο γήπεδο του Ηροδότου. Μια συνήθεια που για μια παρέα κόντεψε να γίνει λατρεία. Παιδάκια που τρομοκρατούσαν κόσμο όντας 10 προς 1 πάνω από 4 χρόνια υπό την ανοχή όλων σας.

Ποιος δεν ήξερε άραγε για αυτή την παρέα της πλατείας που έκανε τα δικά της χρόνια τώρα; Ποιος αμφισβητεί ότι τα παλικαράκια αυτά κάτω από την οπαδική τους ταυτότητα καμία σχέση δεν είχαν με Ηρόδοτο αλλά τον χρησιμοποιούσαν σαν κάλυψη για να κάνουν τα γούστα τους; Άτομα που έβγαλαν μέχρι και σύνθημα εναντίον της Κρήτης και που οπαδικά στηρίζουν το ΠΟΚ; Έψαξε κανείς τώρα να δει αν οι συγκεκριμένοι ” λεβέντες ” είχαν ξανά συμμετάσχει σε επεισόδια με πρόσχημα τον Ηρόδοτο;

Όσο για τους λεβέντες του Ιπποκράτη που βάφτισαν την σιδερογροθιά και τις κλωτσιές στο κεφάλι σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες ανεύρυσμα… ΝΤΡΟΠΗ….

Και ρωτάω κύριοι. Σε ανάλογη περίπτωση κάνατε ολονυχτίες και βγάλατε ενόχους και φονιάδες με φωτογραφίες, πηχαίους τίτλους και ονοματεπώνυμα . Καταδικάσατε ανθρώπους και συνειδήσεις χωρίς κανένα ενδοιασμό. Το ξαναλέω. Κανείς από την παρέα αυτή δεν είναι Ηρόδοτος. Δείτε τις φωτογραφίες τις θολές που δεν τις βάλατε ΟΛΟΙ και ψάξτε αν είχαν συμμετοχή 3 χρόνια πριν κάπου “αλλού”. Ψάξτε κύριοι δημοσιογράφοι αν είστε , και όχι απλά διατηρείται μια ταυτότητα . Το κοινό μυστικό μιας ολόκληρης κοινωνίας έστω και μικρής το συγκαλύπτεται.

Φοβάστε; Ντρέπεστε; Ή δεν μπορείτε να κάνετε ρεπορτάζ;

Θα πει κανείς ότι αυτοί δεν είναι πάρα λάτρεις αθηναϊκών ομάδων άσχετου χρώματος που δρουν σαν αγέλη; Δεν περιμένω απάντηση. Έχετε δώσει απαντήσεις προ πολλού.

Τότε που φτιάχνατε ολόκληρα βιογραφικά για φίλους του ΟΦΗ. Με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Τότε που η αστυνομία πήγαινε σε σπίτια και μάζευε κόσμο επί δικαίων και αδίκων.

Τότε που για πλάκα κλείνατε συνδέσμους γιατί οι ρουφιάνοι εξυπηρετούσαν….

Αυτή είναι η αλήθεια και ας πονάει κύριοι.

Ηθικοί αυτουργοί όπως και τότε. Παιδάκια που έκαναν tour στο Ηράκλειο βράδια και ξημερώματα… Καληνύχτα σας λοιπόν κύριοι και καλή “λευτεριά “.

ΥΓ 4. Επιμονή και πίστη αδέρφια. Σφαλιάρες τρώγαμε και τρώμε αλλά ο κόσμος πάντα εκεί… ραντεβού στα γήπεδα με φωνή και πάθος όπως μόνο εμείς ξέρουμε…

Πηγή: gentikoule.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...