17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Έκθεση φωτογραφίας της Ηλέκτρας Ρεμούνδου στο οινοποιείο-ελαιουργείο της Ανώσκελης

Ημερομηνία:

Το οινοποιείο-ελαιουργείο της Ανώσκελης, θα φιλοξενεί μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2014, τη δεύτερη ατομική έκθεση φωτογραφίας της Ηλέκτρας Ρεμούνδου με τίτλο: Focus on the detail, moments of Cretan nature.
Η έκθεση εστιάζει στη λεπτομέρεια της κρητικής φύσης, σε εικόνες αθέατες για τον περισσότερο κόσμο. Μια ποικιλία από άνθη, έντομα, σπόρους και μικροσκοπικά όργανα φυτών παρουσιάζεται μέσα από μία αρμονική σύνθεση δεκατριών, μη επεξεργασμένων, φωτογραφιών.
Το οινοποιείο-ελαιουργείο είναι επισκέψιμο και ο χώρος που φιλοξενείται η έκθεση παραμένει ανοιχτός από Δευτέρα μέχρι Σάββατο και ώρες  11:00-18:00.
Για περισσότερες πληροφορίες
Ιστοσελίδα: www.anoskeli.gr
Facebook: ANOSKELIWINERYOILMILL
Τηλέφωνο: 2824083127
Διεύθυνση: Ανώσκελη, Δήμος Πλατανιά (στο δρόμο προς Παλαιόχωρα, μετά από το χωριό Βουκολιές)

Η Ηλέκτρα Ρεμούνδου ζει και εργάζεται στα Χανιά. Η επαγγελματική της θέση στο Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων υπήρξε αφετηρία για την ενασχόλησή της με τη φωτογράφιση φυτών και τοπίων της Κρήτης.
Από το 2010 ανακαλύπτει την προσωπική της προσέγγιση στη φωτογράφιση των φυτών. Αποτυπώνει εικόνες της φύσης, χρησιμοποιώντας μόνο τη φωτογραφική της μηχανή και το φυσικό φως και περιορίζοντας στο ελάχιστο την τεχνική επεξεργασία.
Μέσα από τις φωτογραφίες της αναζητά τη λεπτομέρεια, την ισορροπία και την αρμονία της ατίθασης φυσικής πανδαισίας του κρητικού τοπίου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...