15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ένταση με εργαζόμενους της ΕΡΤ κατά την επίσκεψη του Καψή στην Κρήτη [φωτός]

Ημερομηνία:

Ένταση απ’ ότι φαίνεται υπήρξε κατά την επίσκεψη του Παντελή Καψή στην Κρήτη. Σε δελτίο τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα οι απολυμένοι της ΕΡΤ μέσω της ιστοσελίδας ertopen.comαναφέρουν ότι ο κ. Καψής επιστράτευσε δύο κλούβες των ΜΑΤ απέναντι στους απολυμένους εργαζόμενους. Ολόκληρο το δελτίο τύπου με τις λεπτομέρειες του γεγονότος έχει ως εξής:

Επαναλαμβάνοντας τον κακό εαυτό του, τις συνεχείς παλινωδίες και τα ψεύδη με τα οποία έχει εθιστεί εμφανίστηκε ο Παντελής Καψής στους απολυμένους εργαζομένους Ηρακλείου της ΕΡΤ σήμερα (σ.σ.χθές) στο Ηράκλειο.

Τον κο Καψή, τον έκρυψαν ακόμα και από τα δελτία τύπου της εκδήλωσης που οργανώθηκε στο Ηράκλειο, από την Π.Ε. Κρήτης του ΠΑΣΟΚ και την Ελιά, με θέμα το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας.
Kapshs2
Από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για την υποδοχή που ετοίμαζαν στον κο Καψή, οι εργαζόμενοι απολυμένοι της ΕΡΤ, επιστρατεύοντας δυο κλούβες της ΕΛ.ΑΣ και άλλη τόση αστυνομική δύναμη, ένστολη και μη άλλαξαν τον τόπο της συνάντησης.

Ωστόσο, οι απολυμένοι Ηρακλείου της ΕΡΤ , οργάνωσαν διαμαρτυρία, έξω από το ξενοδοχείο όπου επελέγη για να “κρυφτεί” η εκδήλωση.

Ανερυθρίαστα ο κος Καψής, βγήκε να συναντήσει τους απολυμένους, και δεν δίστασε να επιτεθεί στις συνδικαλιστικές τους ηγεσίες, ΠΟΕΣΥ, ΠΟΣΠΕΡΤ ενώ καταφέρθηκε με τον ίδιο τρόπο και κατά του Προέδρου της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκου Κορτέση που με την αντιπρόεδρο της Ενωσης Κ. Μηναδάκη, παραβρέθηκαν στην διαμαρτυρία.

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατά τον κο Καψή, οι συνδικαλιστικές ηγεσίες ευθύνονται που
δεν διορίστηκαν 2000 άτομα στην Δ.Τ. και Δ.Ρ.

Φταίνε, γιατί ποτέ δεν ζήτησαν να τον συναντήσουν, φταίνε γιατί ποτέ δεν συζήτησαν μαζί του τα σχέδια του.

Φταίμε οι εργαζόμενοι απολυμένοι της ΕΡΤ που κατά τον κο Καψή ενώ έχουμε αποζημιωθεί,(ουδέν ψευδέστερον ) εξακολουθούμε να διαμαρτυρόμαστε. Kapshs

Δεν είχε να απαντήσει τίποτα ούτε για το πότε θα ολοκληρωθεί η καταβολή της αποζημίωσης, ούτε για το μέλλον των περιφερειακών Σταθμών, ούτε για την περιουσία της ΕΡΤ που δεν παραλαμβάνεται αλλά καταλήγει στο Υπουργείο Οικονομικών.

Ο κος Καψής δεν είχε να απαντήσει τίποτα για τις επαναλαμβανόμενες ανανεώσεις συμβάσεων των δικών του παιδιών, τις απευθείας αναθέσεις, ενώ αρνήθηκε και τον ισχυρισμό του ότι θα έφτιαχνε στην Ελλάδα ένα νέο BBC.

Κατά τον κο Καψή “φταίει ο Στουρνάρας” εν κατακλείδι, όπως ισχυρίστηκε στο τέλος.

Ο κος Καψής έχει επιλέξει να ζει στον δικό του κόσμο, εφυσηχασμένος από τα ψεύδη και τις παλινωδίες που έχει επαναλάβει πολλές φορές, τόσες ώστε να πειστεί με την Γκαμπελίστικη επωδό “πες πες κάτι θα μείνει..”

"google ad"

Αυτό όμως που μένει είναι το ξενδιάντροπο παιγνίδι της ανομίας πίσω από το οποίο κρύβονται τα έργα και οι ημέρες του, διεκδικώντας την ψήφο του πολίτη για να μας πάει από το κακό στο χειρότερο.

Βέβαια, ο κος Καψής είπε ότι δεν θέλει την ψήφο μας, τον οποίο και διαβεβαιώσαμε ότι δεν πρόκειται να πάρει.

Πηγή: ertopen.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ