17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

«ΑΙΜΟΛΗΨΙΑ» ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ-ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ;

Ημερομηνία:

Ευθύνες Διευθυντή Δουλγεράκη – Σιωπή Αντιπεριφερειάρχη Βουλγαράκη | Μετά το άδειασμα του διευθυντή του Νοσοκομείου Χανίων κου Δουλγεράκη, από τον Δ/ντη Νευροχειρουργικού τμήματος κου Αρχοντάκη, με την απομάκρυνση – απόσπαση- του μοναδικού παιδοχειρουργού του Νοσοκομείου Χανίων στο Ηράκλειο με αδιαφανείς μάλιστα διαδικασίες νέες καταγγελίες πολιτών έρχονται να ταρακουνήσουν εκ νέου τον Διευθυντή του Νοσοκομείου, σχετικά με την λειτουργία και δραστηριότητα υπαλλήλου του Νοσοκομείου η οποία εκμεταλλεύεται τη θέση της και την υπαλληλική της ιδιότητα ασκώντας παρεμβατισμό και μοιράζοντας κάρτες της, ως υποψήφια σύμβουλος στη περιφέρεια, προς τους πολίτες, οι οποίο καθημερινά στοιβάζονται στην ουρά για να δώσουν  αίμα για εξετάσεις.

Έχοντας απασχολήσει ξανά κατά το παρελθόν το κοινό  αίσθημα, με το να εμφανίζεται στον κατάλογο των «ξαφνικά πλουτησάντων Ελλήνων» και χωρίς να έχει γίνει απ’ ότι πληροφορούμεθα εκτενείς έλεγχος του «πόθεν έσχες» των περιουσιακών της στοιχείων από το αρμόδιο Σ.Δ.Ο.Ε., η εν λόγω κυρία, νυν περιφερειακή σύμβουλος, παρασκευάστρια στο Βιοχημικό εργαστήριο του Νοσοκομείου, χωρίς αντίστοιχο πτυχίο απ’ ότι  καταγγέλλεται των Τ.Ε.Ι., «λύνει και δένει» στα προβλήματα υγείας των πολιτών , ασκώντας επιρροή και προσωπικό παρεμβατισμό, χάρην της στήριξης της στις ερχόμενες εκλογές. Καταπατώντας προκλητικά τον Δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα, που απαγορεύει σαφώς την κομματική – ψηφοθηρική- λειτουργία μέσα στο δημόσιο αυτό ίδρυμα, κάτι που  έχει ξανακάνει κατά το παρελθόν, δημιουργεί αλγεινή και προκλητική εικόνα στην κοινωνία, όταν αφήνετε να δραστηριοποιείτε έτσι, από τον προϊστάμενο του ιδρύματος ο οποίος φέρει και την ευθύνη.

«Είναι του ίδιου κόμματος», σινάφι – αντιπεριφερειάρχης – Διευθυντής Γ.Ν.Χ. και η εν λόγω κυρία, παρατηρεί ο πολίτης, έχοντας την κάρτα της που χορηγείται ΑΜΕΣΩΣ μετά την αιμοληψία στον πολίτη, ο οποίος αν όχι αηδιασμένος θυμίζεται το γνωστό: Κατόπιν των ενεργειών μου….

Κακά λόγια αναφέρουν ότι η εν λόγω κυρία έκανε κατά τον παρελθόν και αιμοληψίες σε χωριά, και πήγαινε μετά  τα αποτελέσματα, τους από τα νοσοκομειακά εργαστήρια, σε κατ’ οίκον παράδοση με το επιστημονικό κύρος που διαθέτει.

ΑΡΚΕΤΑ κύριε Διευθυντά Δουλγεράκη. Εκθέτετε την κοινωνία – την υπηρεσία – την αντιπεριφέρεια, το κόμμα – απόκομμα – που σας έχει τοποθετήσει, τον ίδιο σας τον εαυτό.

Εφαρμόσετε τον ισχύοντα κώδικα και απομακρύνετε και περιορίσετε την κυρία αυτή από τις «πρωτοβουλίες» που φαίνεται «εν λευκώ» να έχει αναλάβει, σε περίοδο εκλογών. Έχετε την ευθύνη, είστε ήδη κοινωνικά υπόλογος για τη σιωπή και στάση σας. Εξάλλου θυμίζομε ότι έχουν και οι καιροί γυρίσματα, και μάλιστα γρήγορα….

(συν-ειδησιακός)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...