29.4 C
Chania
Τρίτη, 9 Ιουνίου, 2026

ΑΟΧ: Διαμαρτυρία προς Τζοβάρα

Ημερομηνία:

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Ο. Χανιά υπάρχει πλέον και η έκθεση διαμαρτυρίας προς την ΚΕΔ/ΕΠΟ και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φωκίδας για τον Τζοβάρα, που αδίκησε τη χανιώτικη ομάδα στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ημερίδα για τους Λάκκους Κυδωνίας: Τιμώνται Γιανναρήδες, Κωνσταντίνος Μάνος και Ριζίτικο

Ημερίδα στους Λάκκους Κυδωνίας στις 14 Ιουνίου 2026: Τιμώνται οι Γιανναρήδες, ο Κωνσταντίνος Μάνος και το Ριζίτικο τραγούδι. Διοργάνωση από Περιφέρεια Κρήτης και Δήμο Πλατανιά.

Νέες συμβάσεις συνεργασίας υπέγραψε ο Ο.Α.Κ. με ΤΟΕΒ στα Χανιά

Ο Ο.Α.Κ. υπέγραψε δύο νέες συμβάσεις με ΤΟΕΒ Φουρνέ και Δυτικού Αποκόρωνα στα Χανιά, για παροχή νερού άρδευσης και στήριξη του πρωτογενούς τομέα στην Κρήτη.

Η Ομάδα Ρομποτικής των 20ου και 56ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου στο Περιφερειάρχη για την παγκόσμια διάκρισή τους στο RoboFest 2026

Η Ομάδα Ρομποτικής των 20ου και 56ου Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την 3η θέση στο RoboFest 2026 στο Μίσιγκαν και το βραβείο για το ρομποτικό μπαστούνι ατόμων με οπτική αναπηρία.