ΑΟΧ: “Επτάρα” για τις γυναίκες

0
226

Ούτε λίγο ούτε πολύ με επτά (7) γκολ φιλοδώρησε η γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Χανιά τον Αρίωνα Σητείας σε φιλική αναμέτρηση που έγινε την Κυριακή (28/9) το μεσημέρι στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς.

H ενημέρωση του ΑΟΧ:

Το σκορ άνοιξε στο 10’ η Αγγελάκη μετά από σέντρα της Θωμαδάκη. Λίγο αργότερα η Δημητριάδη έκανε το 2-0 από το σημείο του πέναλτι, την εσχάτη των ποινών κέρδισε η Θωμαδάκη καθώς το σουτ της σταμάτησε σε χέρι αμυντικού.

Το 3-0 έγινε μετά από ωραία «κούρσα» της Γιαννούτσου από τα δεξιά και σέντρα στην Μανωλίτση που με σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι». Η Μανωλίτση σε φάση καρμπόν έκανε το 4-0 ενώ το 5-0 έγινε με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή από την Πιτσή.

Στο 61’ η Γιαννούτσου έκανε μια ακόμα ωραία ενέργεια γύρισε την μπάλα στην Καραντωνάκη που με δυνατό σουτ έκανε το 6-0 ενώ η ίδια παίκτρια και αφού νωρίτερα είχε προηγηθεί η μείωση του σκορ από τις φιλοξενούμενες, πάλι με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

ΑΟ Χανιά(Μάνος Βεργανελάκης) : Γιακουμάκη, Μοίρα (53’ Νάνου), Γιαννούτσου, Δρακάκη Ειρ. (61’ Μπραουδάκη), Πισσαδάκη, Πιτσή (68’ Δρακάκη Ζ.) Μανωλίτση(52’ Καραντωνάκη), Δημητριάδου(80’ Κουτάκου), Αγγελάκη(64’ Ζερβού), Μαυρομματίδη(68’ Γκουσκούνη), Θωμαδάκη(63΄Σαριδάκη).

Previous articleΞαφνική παραίτηση του ταμία της ΕΠΟ!
Next articleΑναβολή Super Cup και τοπικών πρωταθλημάτων
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.