14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Απίστευτο! Πέθανε τετραπληγική Χανιώτισσα γιατί της έκοψε το ρεύμα η ΔΕΗ

Ημερομηνία:

Παντελής Γιαΐτσης | Πρόκειται για μία 56χρονη, η οποία έχασε τη ζωή της το μεσημέρι, όταν η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε την παροχή ρεύματος στο σπίτι της, με συνέπεια να μη μπορεί να υποστηριχθεί μηχανικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για κακή τύχη της 56χρονης, το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ πήγε στο σπίτι την ώρα που έλειπε η γυναίκα που την πρόσεχε.

Έκοψε την παροχή στο ρεύμα και από εκεί και μετά άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την 56χρονη.

Παρά το ότι το μηχάνημα ειδοποιεί με χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού όταν κόβεται το ρεύμα, ουδείς τον άκουσε από το συνεργείο της επιχείρησης, με συνέπεια η γυναίκα να πεθάνει αβοήθητη.

Συγγενείς της 56χρονης βρέθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων προκειμένου να υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο της μητέρας τους.

Πλέον, αναμένεται και η επίσημη θέση της ΔΕΔΔΗΕ για το λόγο που προχώρησε στη διακοπή ρεύματος στο σπίτι και για το αν γνώριζε πως σε αυτό βρισκόταν μία γυναίκα που χρειαζόταν… ρεύμα για να κρατηθεί στη ζωή μέσα από ένα μηχάνημα.

Πηγή: neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ