27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Βράβευση της ΔΕΔΙΣΑ

Ημερομηνία:

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) απέσπασε το 2ο βραβείο στα Ευρωπαϊκά-Ελληνικά βραβεία για το περιβάλλον 2013-2014 που διοργάνωσε ο ΠΑΣΕΠΠΕ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας. Συμμετείχε στην κατηγορία «Βραβεία Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α & Β Βαθμού».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ευγενίδιο Ίδρυμα παρουσία του Υπουργού Π.Ε.Κ.Α. κ. Μανιάτη, του Συντονιστή Ειδικής Γραμματείας του Υπουργείου Εσωτερικών για τα Στερεά Απόβλητα κ. Καλογερόπουλου, πλήθους Δημάρχων και αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η βράβευση της ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. (ΟΤΑ) είναι μια ακόμη διάκριση, με την οποία αναγνωρίζεται η διαχρονική προσπάθεια που καταβάλει με την αρωγή των πολιτών των Χανίων για μια Ολοκληρωμένη, Βιώσιμη και Αειφορική διαχείριση στον τομέα των Στερεών Αποβλήτων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανατροπές στο Airbnb φέρνει το τέλος επιτηδεύματος

Σε αλλαγή του μοντέλου λειτουργίας των εταιρειών διαχείρισης ακινήτων βραχυχρόνιας...

INKA: Το Πάσχα του 2024 θα είναι ακριβότερο κατά 6% σε σχέση με πέρυσι

Το Πάσχα του 2024 θα κοστίσει 355,88. Δηλαδή το Πάσχα του...

Παραίτηση βόμβα Αϊνδιλή από την επιτροπή λαμπαδηδρομίας μετά το «σόου» με Σχοινά, Μιχαηλίδου, Μονογυιού και την οργή των αθλητών

Η είδηση του αποκλεισμού ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών από την λαμπαδηδρομία,...