19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γνωστοί twitters μέσα στο πλοιάριο «Άη Νικόλας» που ψάχνει το Cape Ray – βίντεο και φωτός από την αναχώρηση του «Άη Νικόλας»

Ημερομηνία:

Μεταξύ αυτών που βρίσκονται εντός τους πλοιαρίου «Άη Νικόλας» το οποίο ξεκίνησε από την Παλιόχωρα για να ενωθεί με τα δύο ιστιοφόρα “Thomas II” και “Thomas III” στο ταξίδι τους για να βρουν το Cape Ray, βρίσκονται και γνωστοί Έλληνες twitters και bloggers με πολλές χιλιάδες followers.
Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο πλοιάριο βρίσκονται ο «Πότμος», ο «Menacius» εκ μέρους και του Omnia Tv, και ο «AgitProp» και ανά διαστήματα στέλνουν τα μηνύματά τους για όσα εξελίσσονται στο ταξίδι.

Untitled

Μηνύματα στο twitter ποστάρει και ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου ο οποίος υπενθυμίζουμε βρίσκεται εντός του ιστιοφόρου “Thomas III” που ξεκίνησε από τα Χανιά.

Φωτογραφικό υλικό αναρτεί και ο δημοσιογράφος της εφημερίδας μας Νίκος Ν. Αγγελάκης που βρίσκεται στο “Thomas II” στον προσωπικό λογαριασμό του instagram.

Ακολουθούν βίντεο και φωτός από την πρώτη αναχώρηση του πλοιαρίου «Άη Νικόλας» που αναρτήθηκε στον λογαριασμό twitter του «Πότμος».

Να υπενθυμίσουμε τέλος ότι το πλοιάριο “Άη Νικόλας” αντιμετώπισε προβλήματα λόγω κακοκαιρίας, αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω για να ξαναξεκινήσει το Σάββατο το μεσημέρι.

[youtube id=”ol02tTxyPYs” width=”620″ height=”360″]

2e1ax_omniatv_entry_menacius BtaBS_QCUAAgteh BtY7JndIcAA6hbY BtYf-5FIUAAgjeL

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...