16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γράμμα προς υποψηφίους βουλευτές ενόψει εκλογών από έναν άνεργο

Ημερομηνία:

Μια δική μου ιστορία!

Αγαπητή κα Άννα,

Σήμερα το μεσημέρι έλαβα έκπληκτος το ενημερωτικό φυλλάδιο μαζί με δυο ψηφοδέλτιά σας.

Διαβάζοντας το κείμενο θα συμφωνήσω με όσα γράφετε μέσα και μπορώ πλέον να σας αποδώσω τις ευθύνες για τα λάθη και τις παραλείψεις, για την ατολμία και τις καθυστερήσεις, για την αναποτελεσματικότητα και την ανεπάρκεια.

Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι λανθασμένα στείλατε σε μένα το συγκεκριμένο έντυπο.

Είμαι πατέρας δύο παιδιών 3,5 χρονών και δύο μηνών αντίστοιχα και από τις 12/2/2012 είμαι άνεργος γιατί κανείς δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το δικαίωμά μου στην εργασία και την επιβίωση. Ελάτε λοιπόν στη θέση μου κα Άννα και πείτε μου με μηδέν έσοδα πώς σαν ΠΑΤΕΡΑΣ θα μεγαλώσω αξιοπρεπέστατα την οικογένειά μου. Πώς θα τους δώσω τα απαραίτητα για τη διατροφή και τα εμβόλιά τους; Και πώς θα απαλλαγώ από τις υποχρεώσεις μου αφού δεν έχω έσοδα. Δεν θέλω να μου χαρίσουν τα χρέη μου. Θέλω να μου επιστρέψουν το δικαίωμα στην εργασία για να μπορώ να ζήσω με αξιοπρέπεια.

Πουλάω λοιπόν την ψήφο μου σε όποιον μου επιστρέψει αυτό το δικαίωμα. Και όχι μελλοντικά αλλά σε όποιον μέχρι την Κυριακή ή μέχρι να βγει μια κυβέρνηση μου προσφέρει δουλειά. Πουλάω το δικαίωμά μου. Εκεί μας φτάσατε λοιπόν!

Και δεν έχουμε φάει τίποτα μαζί πείτε στον κύριο Πάγκαλο αφού πάντα εγώ ήμουν συνεπής σε όποια υποχρέωση είχα προς το ελληνικό κράτος. Και δυστυχώς δεν μπόρεσα να φτιάξω περιουσία αφού όπως έχει αποδειχτεί με τον σταυρό στο χέρι δεν καταφέρνεις τίποτα. Και με όλα αυτά που εμφανίζονται τώρα κατάλαβα πως πρέπει να ήμουν από τους λίγους που ήμασταν “σωστοί”.

Αυτά τα λίγα από έναν αγανακτισμένο πατέρα. Μακάρι να μπορούσαμε να τα πούμε και από κοντά. Οι απορίες μου είναι πολλές.

Σας εύχομαι καλή επιτυχία.

Αυτά τα λίγα έγραψα στις 2/5/2012 λίγο πριν τις εκλογές. Η απάντηση τους είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή. Όλο το ενδιαφέρον τους…; Να μην πουλήσω δεξιά και αριστερά την ψήφο μου.

Δημήτρης 39 , 39 χρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ