14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Δε γιορτάζει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, λόγω κρίσης

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος ενημερώνει ότι εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία από τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, δε θα γιορτάσει τη φετινή ονομαστική του εορτή, το Σάββατο 23 Αυγούστου.
Πιο αναλυτικά, στο κείμενο της Αρχιεπισκοπής αναφέρονται τα εξής:

«Ανακοινώνεται από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, ότι ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος δε θα εορτάσει την 23ην Αυγούστου, ημέρα της ονομαστικής του Εορτής, ούτε θα δεχθεί επισκέψεις στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, συμμεριζόμενος την γενικότερη σημερινή κατάσταση της Κοινωνίας μας και την οικονομική κρίση, η οποία ταλαιπωρεί και δυσκολεύει τους ανθρώπους του Τόπου μας.

Ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει μόνον την Θεία Λειτουργία για την Εορτή του Αγίου Ειρηναίου Επισκόπου Λυώνος, την 23ην πρωινή, στο Ιερό Ησυχαστήριο Γενεσίου της Θεοτόκου Παντανάσσης»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...