18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Δικαίωση και αιχμές από τον πρόεδρο της “ΚΥΔΩΝ ΑΕ” | Συνεχίζεται η επέκταση του πάρκινγκ της Περίδου

Ημερομηνία:

Νόμιμη και κανονικά ανανεωμένη είναι η άδεια της επέκτασης του δημοτικού πάρκινγκ στην Περίδου,  σύμφωνα με το  Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που διέγραψε το πρόστιμο 1,76 εκ. ευρώ προς την “ΚΥΔΩΝ ΑΕ” και έδωσε το “πράσινο φως” για την συνέχιση των εργασιών.

“Κρίθηκε ότι δεν υπάρχει καμία υπαιτιότητα από την πλευρά της ΚΥΔΩΝ ΑΕ”, είπε μιλώντας στο zarpa.gr, o πρόεδρος της “ΚΥΔΩΝ ΑΕ” κ. Γιώργος Πουλιδάκης. εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή και εξηγώντας ότι ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για έκδοση νέας άδειας, ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατόν.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργασίες είχαν “παγώσει” με δικαστική διαταγή στις 8 του περασμένου Απριλίου,  μετά από καταγγελία της  Ένωσης Επιχειρηματιών Ιδιοκτητών Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων και ενός κατοίκου της οδού Περίδου, σύμφωνα με την οποία, η οικοδομική άδεια του πάρκινγκ δεν ανανεώθηκε όπως έπρεπε την 1η Μαρτίου του 2011 αλλά ένα μήνα μετά, την 1η Απριλίου και συνεπώς ό,τι έχει γίνει τα τελευταία τρία χρόνια (δημοπράτηση, εργασίες επέκτασης) είναι παράνομο.

“Να ψάξουν να βρουν τις δικές τους παρανομίες”, σχολίασε ο κ. Πουλιδάκης, δηλώνοντας αποφασισμένος να προχωρήσει και εκείνος σε καταγγελίες, εάν συνεχίσουν. “Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε κακό σε κανέναν. Όλα τα πάρκινγκ χρειάζονται. Εκείνοι επιχείρησαν να κάνουν κακό, όχι σε ΄μένα ή στο ΔΣ της εταιρείας αλλά στον Χανιώτικο λαό”, τόνισε.

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...