15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Διοργάνωση του 22ου Διεθνούς Συνεδρίου για τον Κυτταρικό Θάνατο στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για τον Κυτταρικό Θάνατο (European Cell Death Organization – ECDO), σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του ΙΤΕ, διοργανώνει το 22ο ετήσιο διεθνές συνέδριό του, στην Κρήτη, μεταξύ 1 και 4 Οκτωβρίου 2014. Στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ξενοδοχείου Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, συμμετέχουν επιστήμονες από όλο τον κόσμο, καταξιωμένοι και νέοι ερευνητές, πανεπιστημιακοί και κλινικοί ιατροί.

Το συνέδριο του ECDOέχει μακρά παράδοση επιστημονικής αριστείας, ενώ το ερευνητικό αντικείμενο, το πρόγραμμα των ομιλιών, και οι παρουσιάσεις, δημιουργούν την καλύτερη ατμόσφαιρα για την τόνωση των συζητήσεων και των διεπιστημονικών συνεργασιών. Για τους λόγους αυτούς, το συνέδριο θεωρείται ως μία από τις καλύτερες επιστημονικές διοργανώσεις στον τομέα της Βιολογίας του Κυττάρου, διεθνώς. Τη διοργάνωση θα τιμήσουν ως προσκεκλημένοι ομιλητές, 27 διεθνούς φήμης επιστήμονες. Πρόεδρος του φετινού Συνέδριου είναι ο κ. Νεκτάριος Ταβερναράκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας, ΙΤΕ και Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες που αφορούν τη διοργάνωση παρακαλούμε δείτε τον σχετικό σύνδεσμο του συνεδρίου (http://www.ecdo2014.gr/).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ