15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024
Array

Δολοφονία 25χρονου στις Μουρνιές Χανίων

Ημερομηνία:

Ένας 25χρονος κτηνοτρόφος, δολοφονήθηκε περίπου στις 3:00 χθες το μεσημέρι στην περιοχή μεταξύ των Τσικαλαριών και των Μουρνιών Χανίων.
Δράστης είναι ένας 31χρονος από τα Κεραμειά ο οποίος είχε μελετήσει καλά το σχέδιο εκτέλεσης του άτυχου νεαρού, που δέχτηκε την επίθεση ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητό του στην Εθνική Οδό Χανίων – Ρεθύμνου.

Ο 31χρονος τον προσπέρασε με το όχημά του και πυροβόλησε εναντίον του τουλάχιστον δύο φορές με κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στη συνέχεια επιτάχυνε και κατευθύνθηκε εναντίον του προπορευόμενου αυτοκινήτου στο οποίο βρίσκονταν ο 24χρονος αδελφός του θύματος και ένας 18χρονος. Ο δράστης επίσης πυροβόλησε εναντίον τους προξενώντας ευτυχώς μόνο υλικές ζημιές και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο 25χρονος, το σώμα του οποίου είχε “γαζωθεί” από τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά ήταν ήδη αργά, αφού απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτήν την ώρα γίνεται η νεκροψία- νεκροτομή από τον ιατροδικαστή κ. Παπαδομανωλάκη η οποία και θα δείξει αν ο θάνατος του 25χρονου ήταν ακαριαίος καθώς και τον ακριβή αριθμό και το είδος από τα σκάγια που χρησιμοποίησε ο δράστης.

Νωρίτερα στο Νοσοκομείο όπου έφτασαν οι συγγενείς του θύματος εκτυλίχτηκαν δραματικές σκηνές καθώς δεν μπορούσαν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος φέρεται να είχε διαφορές με τον δολοφονημένο 25χρονο, ενώ το σπίτι του φυλάσσεται από την Αστυνομία για την αποφυγή αντιποίνων από τους οικείους του θύματος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ