20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για την πρόληψη και αντιμετώπιση του μελανώματος

Ημερομηνία:

Από σημερα έως και τη Δευτέρα 31 Μαρτίου θα γίνονται δωρεάν ιατρικές εξετάσεις δέρματος στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με τη στήριξη του Ιατρικού συλλόγου.
Η κίνηση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια των δράσεων στον τομέα της πρόληψης και αντιμετώπισης του μελανώματος “Μελάμπους”.

Συγκεκριμένα, Σάββατο και Κυριακή ομάδες γιατρών από τις 09:00-16:00 και τη Δευτέρα από 09:00-14:00 θα δέχονται κόσμο για εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν ελιές, σπίλους ή ογκίδια στο δέρμα και μελανώματα που χρίζουν περαιτέρω αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται τα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου. Το κάλεσμα είναι ανοιχτό για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στα πλαίσια των δράσεων, το Σάββατο 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική ομιλία για το μελάνωμα με τίτλο: “ΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΦΙΛΟ ΜΟΥ” στη μνήμη της Χριστίνας Ψυλλάκη, στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...