18.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Εγώ ο άνθρωπος

Ημερομηνία:

“Μέχρι σήμερα αποδίδαμε όλες τις ευθύνες για το πελατειακό κράτος και τον κομματισμό στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Σήμερα όμως που έχουμε κυβέρνηση συνεργασίας, τα τρία κόμματα μοιράσθηκαν τις θέσεις στις ΔΕΚΟ και στους Οργανισμούς, καθαιρώντας και ικανές διοικήσεις, με κριτήριο την κομματική ένταξη και όχι την ικανότητα και την αξι… οκρατία που όλοι τους επικαλούνται σε δημόσιες δηλώσεις ως απαραίτητα συστατικά της πολιτικής για την υπέρβαση της κρίσης.” | ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
Για τον πρόλογο σας αυτό κ.Μακροδημόπουλε θα σας παραπέμψω στο ΙΤΑΛΙΚΟ πολιτικό σύστημα που μεταπολεμικά διοικείτο από κυβερνήσεις συνεργασίας. Όπως γνωρίζεται διελύθη εξ ων συνετέθη υπό το βαρος σκανδάλων χρηματισμού πολιτικών, και διαφθοράς. Μέχρι και ο Τζούλιο Αντρεότι που υπήρξε δύο ,τρις φορές πρωθυπουργός της Ιταλίας, καθώς και πολλές φορές υπουργός, φυλακίσθηκε σε μεγάλη ηλικία για σχέσεις με τη Μαφία. Ο σοσιαλιστής πρόεδρος τοι “Ι.Σ.Κ ” και φίλος του “μπούγκα μπούγκα” πάρτι Σύλβιο Μπερλουσκόνι, ο ΜΠΕΤΙΝΟ ΚΡΑΞΙ πέθανε αυτοεξόριστος στην Τυνησία για να μην φυλακιστεί.

Δεν υπάρχουν συνταγές καλής διοίκησης γιατί δεν τηρούνται, όπου εμφιλοχωρεί το εγώ και ο παράγων άνθρωπος, ασχέτως ιδεολογίας.Πόσο μάλλον στο Ελληνικό κράτος που έχει μολυνθεί με τον ιό της κομματοκρατίας της φαυλοκρατίας και της αναξιοκρατίας. “Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. Θέλει νεκρούς χιλιάδες, θέλει το αίμα τους.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα Χανιά ο Κώστας Λαπαβίτσας στις 23 Μαΐου

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΜέΡΑ25 Κώστας Λαπαβίτσας θα βρεί...

Οι κορυφαίοι του στίβου την Κυριακή στα «Βενιζέλεια»

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται και φέτος οι διεθνείς...