15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Εισπρακτική στα Χανιά για είσπραξη χρεών του Δήμου;

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με καταγγελίες η εισπρακτική με την ονομασία teleperformance, εγκαταστάθηκε πρόσφατα στα κτίρια της πρώνη CRETAN HOMES, κοντά στην εθνική.

Έφτιαξε αλεξίσφαιρες κατασκευές μεταξύ των οποίων και πέντε κλωβούς κράτησης!!! Εκεί εργάζονται και ξένοι που διαθέτουν σύμφωνα με τις καταγγελίες σύγχρονο εξοπλισμό.

Λέγεται ότι ανάμεσα στις πρώτες αποστολές της θα είναι η είσπραξη των οφειλών των Χανιωτών προς το Δήμο Χανίων.

Αληθεύει κ. Σκουλάκη;

Για την συγκεκριμένη εταιρεία δείτε εδώ κι εδώ.

Δείτε και το συγκεκριμένο βίντεο από διαμαρτυρία των Ανεξάρτητων Ελλήνων έξω από τα γραφεία της εν λόγω εταιρείας

[youtube id=”lEFKnjJP8Vo” width=”620″ height=”360″]

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι στη συγκεκριμένη εταιρεία μαζί με άλλες, είχε επιβληθεί πρόστιμο 400.000 ευρώ για παράνομες πρακτικές είσπραξης χρέων. Δείτε και τη συγκεκριμένη είδηση εδώ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ