19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Εκατοντάδες έδωσαν το παρών στην κηδεία του Κώστα και της Φωτεινής – Τραγικές φιγούρες οι γονείς τους

Ημερομηνία:

Πολλές εκατοντάδες παρευρέθηκαν στη νεκρώσιμη ακολουθία για τον Κωστή Μπουρμπάκη και τη Φωτεινή Κοκοτσάκη στην Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Νέας Χώρας. Η νεκρώσιμη ακολουθία ξεκίνησε περίπου στις 11 το πρωί με τον κόσμο να συρρέει συνεχώς. Χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ γέμισε το προαύλιο της εκκλησίας, έξω βρισκόταν βρισκόταν πάνω από 200 άτομα.

Όλη τη διάρκεια της κηδείας κάλυψαν τόσο με φωτογράφους όσο και με βιντεοσκόπηση συνεργάτες και φίλοι του Κωστή και της Φωτεινής.

Να σημειώσουμε ότι την εξόδιο ακολουθία προϊστατο ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου με πλειάδα ιερέων ενώ μίλησε για τον Κώστα και την Φωτεινή λέγοντας λόγια παρηγοριάς προς τους γονείς και τους αγαπημένους τους. Ακολούθησαν και άλλοι ομιλητές.

Ο παπά – Αποστόλης της ενορίας τους, του Ιερού Ναού Αγίας Αικατερίνης ανακοίνωσε ότι στην επικείμενη γιορτή της Αγίας Αικατερίνης ο ναός δεν πρόκειται να γιορτάσει και όποια εκδήλωση έχει διοργανωθεί για την περίοδο θα ακυρωθεί.

Μεγάλη η συγκίνηση και στον τελευταίο αποχαιρετισμό με τους φίλους και συγγενείς να κλαίνε βλέποντας για μια ακόμη φορά τον Κώστα και τη Φωτεινή αλλά και να προσπαθούν να δώσουν δύναμη και κουράγιο κυρίως στους γονείς τους αλλά και σε όλους τους συγγενείς που ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

Στα πρόσωπα των γονιών ήταν χαραγμένη η τραγωδία που ζούνε αλλά έβλεπες και μία δύναμη, γιατί πλέον, γνωρίζουν και αυτοί, ότι σε αυτούς πέφτει το βάρος να μεγαλώσουν τη μικρή Μαρία, η οποία ακόμα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά τον τραγικό θάνατο των γονιών της στον οποίο υπήρξε μάρτυρας.

Να σημειώσουμε ότι η ταφή έγινε στο νεκροταφείο του Αγίου Λουκά.

Παράκληση της οικογένειας ήταν να μην κατατεθούν στέφανα και αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν υπέρ των ξενώνων συνοδών ασθενών του νοσοκομείου Χανίων στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Τα συλληπητήρια μας ξανά στις οικογένειες των θυμάτων και καλή δύναμη στον αγώνα της ζωής μπροστά τους.

 

Πάντως, ως εφημερίδα, θα συνεχίσουμε να ερευνούμε για το συγκεκριμένο ατύχημα ενώ δε θα σταματήσουμε να ασκούμε πιέσεις ώστε κάποια στιγμή να εκπληρώσει το χρέος της η πολιτεία και να φτιάξει οδικούς άξονες στην Κρήτη ασφαλείς για τους πολίτες της.

Η εγκληματική κοροϊδία πολιτικών παραγόντων που παράγει τραγωδίες πρέπει να τελειώσει.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ