16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Εκδήλωση Αγωνιστικών και Μαθητικών Κινήσεων την Τετάρτη στο Καφέ Κήπος

Ημερομηνία:

ΗΠΑ και Ε.Ε. που με τις επεμβάσεις και τους πόλεμους τους έχουν αποσταθεροποίηση επικίνδυνα την Μέση Ανατολή, τώρα καλύπτουν αν δεν ενθαρρύνουν συστηματικά τη δολοφονική επίθεση των Σιωνιστών του Ισραήλ στη Γάζα.

Στη Γάζα οι ιμπεριαλιστές στηρίζουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, ενώ στην Ουκρανία στήριξαν και στηρίζουν ανοικτά τις φασιστικές δυνάμεις για να υπηρετήσουν τα φιλοπόλεμα σχέδιά τους. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη γίνεται φανερό πλέον πως οι ιμπεριαλιστές είναι φονιάδες και ληστές των λαών.

Την ώρα λοιπόν που το καπιταλιστικό ιμπεριαλιστικό σύστημα απλώνει το φασισμό, τη βαρβαρότητα και τον πόλεμο οι αριστερές και αγωνιστικές φωνές στη νεολαία οφείλουν να εντείνουν αποφασιστικά τις προσπάθειές τους. Να συμβάλλουν να γίνει πλατιά κατανοητό πως τα δικαιώματα, η ζωή και το μέλλον της νέας γενιάς θα κριθεί στη σύγκρουση με το σύστημα της εκμετάλλευσης, του φασισμού και του πολέμου.

Αυτό είναι το πλαίσιο της εκδήλωσης συζήτησης των Αγωνιστικών Κινήσεων και της Μαθητικής Αντίστασης που γίνεται την Τετάρτη 23 Ιούλη στις 8.30 μ.μ. στο καφέ Κήπος (Δημοτικός Κήπος) στα Χανιά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...