17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Εκπαιδευτικός «κωλοτούμπας» και πολιτικός αμοραλιστής

Ημερομηνία:

Χαρακτηριστική περίπτωση εκπαιδευτικού «κολοτούμπα» είναι ο κ. Γρυσπολάκης.

Αναδείχτηκε (έγινε ευρύτερα γνωστός) ως πολέμαρχος των ΠΣΕ και μεταπήδησε στην πτέρυγα των «υπερασπιστών του στέμματος» των απόψεων και θέσεων για μια συντηρητική πορεία των ΑΕΙ.

Έτσι ως πρύτανης έδωσε δείγματα γραφής ενός συστημικού εκπαιδευτικού, αυτός που διατυμπάνιζε ως πολέμιος των ΠΣΕ, την αριστερή ταυτότητά του»…

Στο μεσοδιάστημα έκανε το ανεπανάληπτο…, μεταπήδησε από τη θέση του μάρτυρα υπεράσπισης μας σε μάρτυρα κατηγορίας μας [!!!] την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας- προς μεγάλη μας έκπληξη -στην πολύκροτη δίκη για τα ΠΣΕ με κατηγορούμενη την εφημερίδα μας «ΑΓΩΝΑ της Κρήτης» και μηνυτές τους τότε καθηγητές του Πολυτεχνείου κκ. Σκιαδά και Χριστοδούλου.

Έτσι μάλλον πήρε τα διαπιστευτήρια του, για την άλλη πορεία του…

Αποτέλεσμα η καταδίκη μας η σύλληψη και ταπείνωση μου, λόγω οικονομικής αδυναμίας μου και η εκλογή του… αμέσως μετά στην θέση του Πρυτάνεως του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Βρέθηκε δηλαδή από την αντίπερα όχθη να συμπορεύεται με τους γνωστούς – τελευταία εντελώς εξαφανισθέντες – κκ. Σκιαδά και Χριστοδούλου τους μηνυτές μας!!!

Τελευταία δεν το βάζει κάτω εμφανίζεται με περισσή αλαζονεία ακόμα και σε τηλεοπτικά τραπέζια, να υπερασπίζεται τις θέσεις για τις «ελιές» και τα παρεμφερή, ρυάκια, ποτάμια, επιδιώκοντας να έχει και ρόλο καθοδηγητή στην προσπάθεια «μπερδέματος» του λαϊκού φρονήματος και σωτηρίας των παραμυθάδων… ενός φαύλου συστήματος που βιωνουμε.

Η προσπάθεια αυτή πέφτει στο κενό, εκτός και αν «τον πάρει το ποτάμι» τον πάρει ο ποταμός…

Νισάφι πια κύριε πρώην Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης ή παπάς – παπάς ή ζευγάς – ζευγάς άλλωστε σας… γνωρίσαμε!!!

Νίκος Α.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ