19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

ΕΠΑΜ Κρήτης: "Οταν ξεχειλίζει το θράσος, εμφανίζεται ο …ΓΑΠ!"

Ημερομηνία:

Και να που φτάσαμε στο έσχατο σημείο! Ο ολετήρας της χώρας και του λαού Γ. Α. Παπανδρέου, που έθεσε την Ελλάδα υπό την πλήρη κηδεμονία δανειστών και τοκογλύφων, διατηρεί ακόμα τη δυνατότητα να …περιφέρεται ανά την επικράτεια. Και μάλιστα, να διεκδικεί σημαντικό ρόλο στην πολιτική σκηνή!

Χρειάζεται, πράγματι, πολύ θράσος για τέτοιου είδους συμπεριφορά… Κι όταν ξεχειλίζει το θράσος, εμφανίζεται ο …ΓΑΠ, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης! Με ποιο δικαίωμα, κάποιος που μετέτρεψε το σύνολο των κυβερνητικών πολιτικών της χώρας σε κατάφωρο δωσιλογισμό και οδήγησε κατά την επίσημη ομολογία της ίδιας της ΕΕ, στην κατάργηση ακόμα και των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Λαού, διεκδικεί συμμετοχή στα κοινά; Ομως, θα πρέπει να υπενθυμίσουμε στον ίδιο, αλλά και σ΄ολους όσους συνεχίζουν το καταστροφικό έργο που ξεκίνησε στο Καστελόριζο, ότι η …«αδράνεια των μαζών» ποτέ δεν υπήρξε μόνιμο κοινωνικό φαινόμενο. Οι λαοί αφυπνίζονται, εγείρονται και ανατρέπουν αυταρχικά καθεστώτα. Και οι ένοχοι εσχάτης προδοσίας, καταλαμβάνουν τη θέση που τους αρμόζει: Το εδώλιο του κατηγορουμένου!

Αυτό ακριβώς θα συμβεί και στη δική μας χώρα, όταν ο λαός ενωμένος, το αποφασίσει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...