17.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Επιτέλους… Αξονικός Τομογράφος σε λειτουργία στο Νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο παλιός αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, θα εξυπηρετεί τους ασθενείς των Χανίων μέχρι την εγκατάσταση και λειτουργία του νέου αξονικού που το Νοσοκομείο Χανίων έχει προμηθευτεί μέσω ΕΣΠΑ, κάτι που αναμένεται στα τέλη Οκτωβρίου.

Σημειώνεται, ότι η σύμβαση για την απόκτηση του τομογράφου έχει υπογραφεί από τα τέλη Ιανουαρίου, ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα του ιδρύματος, ωστόσο, οι γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, δεν έχουν επιτρέψει ακόμα την σύνδεση και λειτουργία του ενώ έχει τεθεί και το ερώτημα του αν αυτήν την ώρα υπάρχει στο  Νοσοκομείο Χανίων, προσωπικό εξειδικευμένο και κατάλληλο για να τον λειτουργήσει.

Την ίδια ώρα, εδώ και δύο μήνες περίπου και μετά την βλάβη στον παλιό τομογράφο που θεωρήθηκε ασύμφορο να επιδιορθωθεί, το Νοσοκομείο παραμένει χωρίς τομογράφο, με τους ασθενείς να αναγκάζονται να προσφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές. Ωστόσο, από χθες, η προσωρινή λύση δόθηκε… μέσω Ρεθύμνου, μέσω της παραχώρησης του παλιού τομογράφου, προσωρινά και για διάστημα δύο περίπου μηνών.

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ