19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ερώτηση με θέμα “Εκκαθάριση και εξόφληση δαπανών περίθαλψης του ΤΑΥΤΕΚΩ”

Ημερομηνία:

Ερώτηση με θέμα «Εκκαθάριση και εξόφληση δαπανών περίθαλψης του ΤΑΥΤΕΚΩ» προς τον Υπουργό Υγείας κ. Μαυρούδη Βορίδη κατέθεσε την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014, ο βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης.

Στην ερώτησή του ο κ. Βιρβιδάκης αναφέρει:

«Στην με Α.Π. 96797/11-12-2013 απάντησή του σε ερώτηση βουλευτή με θέμα «Από τον Ιούλιο του 2011 δεν πληρώνει το ΤΑΥΤΕΚΩ», ο τότε Υφυπουργός Υγείας αναφέρει μεταξύ άλλων:

«…Σχετικά με την καθυστέρηση στην εκκαθάριση και στην εξόφληση δαπανών περίθαλψης των ασφαλισμένων του Τομέας Ασθένειας Προσωπικού των Τραπεζών Πίστεως, Γενικής και Αμέρικαν Εξπρές, σας πληροφορούμε ότι ο ΕΟΠΥΥ, με την αρ. Δ/614/30108/19-9-2013 απόφαση του Προέδρου του, συγκρότησε ομάδα εργασίας με έργο την «εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων δαπανών παροχών υγείας μέχρι 31-12-2012, με έκδοση σχετικών πράξεων και εντολών πληρωμής προς το Τμήμα Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Οικονομικών της Κ.Υ. Υπηρεσίας του ΕΟΠΥΥ και αντιστοίχως ανά περιοχή στο Τμήμα Λογιστηρίου της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΕΟΠΥΥ».

Όπως προκύπτει από τα ανωτέρω, μετά το πέρας του έργου της ομάδας εργασίας, θα ολοκληρωθεί το θέμα της καταβολής των οφειλομένων ποσών και στους ως άνω ασφαλισμένους.»».

Κατόπιν των παραπάνω, ο κ. Βιρβιδάκης ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό εάν ολοκληρώθηκε το έργο της ομάδας εργασίας και κατεβλήθησαν τα οφειλόμενα ποσά στους ασφαλισμένους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...

Δήμος Χανίων: Ενημέρωση για τους πολιτικούς γάμους

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το Γραφείο των...