19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ζ. Κωνσταντοπουλου «Από την Κρήτη θα βγει ηχηρό το μήνυμα της νίκης»

Ημερομηνία:

Άκρως αισιόδοξα για το αποτέλεσμα της κάλπης στην εκλογική αναμέτρηση του Μάη, εμφανίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία καλούν τους πολίτες να ψηφίσουν με σύνθημα «τρεις κάλπες, μία ψήφος». Χθες το βράδυ σε ειδική πολιτική εκδήλωση που διοργανώθηκε στο κατάμεστο από κόσμο «σπίτι του πολιτισμού» η βουλευτής, Ζωή Κωνσταντοπούλου μίλησε για το νικηφόρο αποτέλεσμα που θα φέρει το κόμμα της στις κάλπες του επόμενου μήνα.

«Το μήνυμα που μεταφέρουμε σε όλη την επικράτεια και από την Κρήτη -είπε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου- είναι ότι μπροστά μας τον επόμενο μήνα έχουμε τρεις κάλπες, μία επιλογή: να νικήσουμε. Τρεις κάλπες, μία υποχρέωση: να πάρουμε πίσω τη ζωή μας, να πάρουμε πίσω την πατρίδα, τη χώρα μας, την αξιοπρέπειά μας και τη δημοκρατία που τόσο έχει πληγωθεί και καταρρακωθεί από τη μνημονιακή πολιτική».

Όπως η ίδια τόνισε,  το κόμμα της μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας για τη νίκη όχι απλώς του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για τη νίκη του λαού στις επόμενες περιφερειακές, δημοτικές και ευρωπαϊκές εκλογές, οι οποίες -όπως πρόσθεσε- θα φέρουν πολύ σύντομα και βουλευτικές εκλογές για την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά και της πολιτικής της.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου το «παρών» έδωσε και ο βουλευτής του νομού, Ανδρέας Ξανθός, αλλά και πλήθος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτών του Ρεθύμνου, τόσο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Γιάννης Σταθάκης, όσο και ο υποψήφιος δήμαρχος, Μιχάλης Ανδρουλάκης,  κάλεσαν το εκλογικό σώμα του νομού να στηρίξει με την ψήφο του τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...