14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Ημερίδα επικοινωνίας, συνάντησης και προβληματισμού των αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης

Ημερομηνία:

Την χαρά και την ευκαιρία της επικοινωνίας μα και της Συνάξεως «επί το αυτό», όλων των Αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης, θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν οι Απόφοιτοι της Σχολής, την 24η Ιουλίου 2014 στην Σύναξη που πραγματοποιεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Αποφοίτων της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης «Η Αγία Τριάς».

Το πρόγραμμα της Συνάξεως περιλαμβάνει:

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία – Επιμνημόσυνη Δέηση, στην σημερινή έδρα της Σχολής στον Άγιο Ματθαίο Χανίων. Θα ακολουθήσει Ενημέρωση – Συζήτηση, Προβληματισμός, Στόχοι Επιδιώξεις σχετικά με την σημερινή λειτουργία της Εκκλησιαστικής μας Σχολής. Εν συνεχεία θα επακολουθήσει αφιερωματική αναφορά για το πρόσωπο και του Έργο του Σεβαστού Φιλολόγου Καθηγητού, Αειμνήσου Γεώργιου Φαλδαμή, Αποφοίτου και Καθηγητού της Εκκλησιαστιής μας Σχολής στο πρόσωπο του οποίου θα είναι αφιερωμένη η εφετινή Ημερίδα μας. Θα διεξαχθούν κατά το Καταστατικό Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Το απόγευμα της ημέρας αυτής και ώρα 6:00 μμ θα μεταβούμε πλησίον του Ιερού Ναού Προφήτου Ηλίου Ακρωτηρίου, όπου ο Δήμος Χανίων θα ονοματοδοτήσει πλησίον της οδού Μινωτή και Ζαΐμη την υπάρχουσα Οδό, ως Οδό Γεωργίου Φαλδαμή, τελώντας σχετική τελετή, αποκαλυπτήρια επιγραφής Ονοματοδοσίας και σύντομη αναφορά για το πρόσωπο του Σεβαστού Καθηγητού μας από τον εκ των Μαθητών του κ. Αλέξανδρο Παπαδερό, πρώην Διευθυντή της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Το απόγευμα και περί ώρα 7:00 μμ θα τελεσθεί Αρχιερατικός Εσπερινός στην παλαιά Έδρα της Σχολής, την Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος, και εν κατακλείδει θα τιμηθούν οι Απόφοιτοι Ομογάλακτοι Αδελφοί μας του Σχολικού Έτους 1963-1964, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως του Ιωβηλαίου Έτους από της αποφοιτήσεώς τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου των Αποφοίτων, καλεί όλους τους Απόφοιτους της Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης να συμμετάσχουν στην παραπάνω Εκδήλωση της Ημερίδας αυτής, ενημερώνοντας προς τούτο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομού Χανίων π. Αντώνιο Σαπουνάκη (τηλ: 2821073063 – 2821090557 – 6972377111) ή τον κ. Ιωάννη Μαυροδημητράκη (τηλ: 2821076068 – 6970207012)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...