16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Η Αργεντινή αναπτύσσεται και η Ελλάδα πτωχεύει

Ημερομηνία:

Του Θεόδωρου Κατσανέβα | Η Αργεντινή χρεοκόπησε μέσα στη ζώνη του ισχυρού δολαρίου, του ΔΝΤ και των αγορών. Μετά την αποδέσμευσή της από αυτά από το 2002, αναπτύσσεται αλματωδώς. Έχει υπερπολλαπλασιάσει τις εξαγωγές της, έχει μειώσει ριζικά την ανεργία και τη φτώχεια, αποπληρώνει κανονικά τα χρέη της όπως έχει συμφωνήσει ύστερα από το αρχικό τους κούρεμα, έχει συμπιέσει και σχεδόν εξαφανίσει τα ελλείμματά της, έχει τη συμπαράσταση πολιτική και οικονομική πολλών νοτιοαμερικάνικων χωρών και έχει στραφεί σε συμφωνίες δανεισμού και αναπτυξιακών προγραμμάτων με την Κίνα και τη Ρωσία.
Όσα γράφουν και λένε οι εδώ Γερμανοτσολιάδες των καναλιών για την Αργεντινή είναι χοντρά ψέματα.

Απτή απόδειξη ότι η Αργεντινή πορεύεται πολύ καλύτερα από πριν, είναι το γεγονός ότι, ο Αργεντίνικος λαός των 45 εκ. ατόμων, υπερψηφίζει σε όλες τις συνεχόμενες και απόλυτα δημοκρατικές εκλογές την πολιτική που εφαρμόζουν οι Κίρτσνερ, παρ’ όλες τις υπονομεύσεις από το εξωτερικό και εσωτερικό της χώρας.
Η Ελλάδα χρεοκόπησε μέσα στο ευρώ και με τις πολιτικές της Τρόικα συνεχίζεται η κατολίσθηση της οικονομίας της, η απέραντη φτωχοποίησή της. Η Ελλάδα έχει πτωχεύσει και όχι η Αργεντινή. Η Αργεντινή αγωνίζεται και αναπτύσσεται και η Ελλάδα παραδίδεται και πτωχεύει. Ο Αργεντίνικος λαός με την επιτυχημένη μάχη που δίνει ενάντια στους γύπες των αγορών δίνει το σωστό παράδειγμα στον ελληνικό λαό, αναδεικνύοντας και σήμερα την πανάρχαια αρχή ότι, η εθνική ανεξαρτησία, η ελευθερία και η προκοπή δε χαρίζονται αλλά κερδίζονται.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...