16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Η ΝΑΥΣΙΚΑ τραγουδά για τον Σοροπτιμιστικό Όμιλο και το Παιδικό Χωριό SOS Κρήτης

Ημερομηνία:

Μια ξεχωριστή Συναυλία Τραγουδιού οργανώνει ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου «ΑΡΕΤΟΥΣΑ», σήμερα Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 στις 9.30 το βράδυ, στο Κηποθέατρο «Ν. Καζαντζάκης», με τη ΝΑΥΣΙΚΑ σε τραγούδια ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του στόχου του Ομίλου για ίδρυση του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο και όλα τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για το σκοπό αυτό.

Ως γνωστόν, ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Ηρακλείου, τώρα και μια τετραετία δραστηριοποιείται έντονα για την υλοποίηση του στόχου αυτού σε συνεργασία με το Σωματείο των Παιδικών Χωριών SOSΕλλάδος και ήδη εκπονούνται οι μελέτες για έκδοση της οικοδομικής άδειας του Χωριού που θα ανεγερθεί στη Φοινικιά Ηρακλείου.

Η ταλαντούχος Ηρακλειώτισσα Τραγουδίστρια ΝΑΥΣΙΚΑ, με πολλή προθυμία θέλησε να τραγουδήσει για την ενίσχυση του στόχου ίδρυσης του Παιδικού Χωριού SOS Κρήτης στο Ηράκλειο, σε μια μοναδική Συναυλία στη γενέτειρά της. Θα ερμηνεύσει ελληνικές και ξένες επιτυχίες, αλλά και δικά της τραγούδια, ενώ θα τη συνοδεύσουν οι Γιάννης Ταμπακάκης (πλήκτρα), Κώστας Σοφός (κιθάρα), Κώστας Παντερμαράκης (μπάσο), Γιώργος Παντερμαράκης (τύμπανα) και Μάνος Γαλανάκης (κρουστά).
Η Ναυσικά έγινε γνωστή στον χώρο της μουσικής όταν ήταν μόλις 10 χρόνων. Όταν η τηλεόραση την «ανακάλυψε», σε μια συναυλία του μουσικού της σχολείου, η Ναυσικά έγινε αμέσως στόχος της UNIVERSAL.

Το πρώτο της CD, με τίτλο «ΝΑΥΣΙΚΑ», σε στίχους και μουσική Γιώργου Θεοφάνους, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2001 και έφτασε στα top 20 τραγούδια της λίστας των μουσικών επιτυχιών.

Από τότε η Ναυσικά εργάστηκε σκληρά, κάνοντας μαθήματα πιάνου, χορού και υποκριτικής. Έχει ταξιδέψει πολύ και συνεργάστηκε με πολύ επιτυχημένους επαγγελματίες στον χώρο της μουσικής, όπως ο WalterAffanasief, ο παραγωγός του μουσικού θέματος του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ (“MyHeartWillGoOn”) και των περισσότερων τραγουδιών της MariaCarey.

Πήρε μαθήματα φωνητικής από την LisLewis (καθηγήτρια της BritneySpears και των BackstreetBoys) στο LosAngeles, καθώς και από τον William Riley , καθηγητή φωνητικής της CelineDion.

Η Ναυσικά ζει, από 16 χρόνων, μόνιμα, στη Νέα Υόρκη. Αποφοίτησε από το κολλέγιο BMCC με πτυχίο θεάτρου και μουσικής. Γράφει τα δικά της τραγούδια και συνεργάζεται με κορυφαίους μουσικούς. Συμμετέχει σε διάφορες εκδηλώσεις και έχει πάρει βραβεία, για τραγούδια της, σε πολλούς μουσικούς διαγωνισμούς, όπως το κορυφαίο μουσικό περιοδικό Billboard. Έχει γράψει την μουσική (filmscoring) για την ταινία “AreYouForGreatSex?” της CynthiaHsiung και αναδείχτηκε κορυφαία pop τραγουδίστρια, για τον μήνα «Οκτώβριος 2012», από το μουσικό περιοδικό StarCentral.

Συμμετείχε, το 2007, στην ταινία του Νίκου Περάκη «ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ», τραγουδώντας το μουσικό θέμα, με τίτλο «ΕΝΑ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΦΤΕΡΟ», που είχε μεγάλη επιτυχία στα μουσικά charts.

Πρόσφατα, η Ναυσικά προσκλήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών που την έφεραν από τη Νέα Υόρκη για να τραγουδήσει στο ετήσιο γκαλά τους, στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL στην Αθήνα.

Σε εκδήλωση της Ελληνικής Ομογένειας για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, η Ναυσικά τραγούδησε τους εθνικούς ύμνους της Ελλάδας και της Αμερικής.

Η Εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρακλείου, με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...