19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Κρασί από την Κρήτη ζήτησε η Lady Gaga

Ημερομηνία:

Φαίνεται πως η επίσκεψη της LadyGaga στην Κρήτη της έμεινε αξέχαστη καθώς ζήτησε μόλις πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα για την προγραμματισμένη της συναυλία να την περιμένει το αγαπημένο της Κρητικό κρασί!

Μια εβδομάδα πριν τη μεγάλη συναυλία της LadyGaga στη χώρα μας που έχει προγραμματιστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ, οι υπεύθυνοι δουλεύουν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για το event της χρονιάς και να υποδεχτούν την εκκεντρική σταρ στη χώρα μας.

Η 28χρονη σταρ, όπως αναφέρει το koolnews.gr,  θα φτάσει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη, δυο μέρες πριν τη μεγάλη συναυλία και θα μείνει σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο, χωρίς να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι απαιτήσεις της LadyGaga για τη διαμονή της στην υπεροπολυτελή σουίτα που έχει κλείσει ξεπερνούν τα όρια της εκκεντρικότητας, καθώς όσοι είχαν την ατυχία να ασχοληθούν με την εξυπηρέτηση της σταρ έχουν ήδη αρχίσει να μετανιώνουν.

Η ίδια ζήτησε στη σουίτα της να κυριαρχεί το λευκό χρώμα, που είναι το αγαπημένο της, σε κουρτίνες, σεντόνια, πετσέτες και έπιπλα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το καμαρίνι της καθώς το λευκό χρώμα την ηρεμεί. Επίσης, θέλει με το που θα φτάσει στο ξενοδοχείο να υπάρχουν στον προσωπικό της χώρο 330 λευκά τριαντάφυλλα και ένα συγκεκριμένο κρασί στο ψυγείο το οποίο είχε δοκιμάσει παλαιότερα κατά την επίσκεψή της στην Κρήτη και της άρεσε πολύ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ