19.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Κόντρα στις … προκαταλήψεις

Ημερομηνία:

(…ή, ένας φίλος ήλθ’ απόψε απ’ τα παληά…)

Τρίτη και 13 του μήνα, στις 10 το βράδυ, ο Γιώργος Λουτσέτης έρχεται να …ξορκίσει τις προκαταλήψεις για την μέρα και την ημερομηνία, με τις μουσικές του επιλογές. Ένας χρόνο σχεδόν απουσίας από συναυλίες και παραστάσεις είναι αρκετός χρόνος για έναν ανήσυχο δημιουργό, να αποκαταστήσει τις δυνάμεις του και να παρουσιάσει παλιά και σύγχρονα δικά του τραγούδια καθώς και γνωστά κομμάτια από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο πλαισιωμένα από νέες προσεγγίσεις-διασκευές σε κάποια από αυτά​.

Σ’ ένα πρόγραμμα solo, θα παίξει στο πιάνο και θα τραγουδήσει μόνος του, με το γνωστό ρομαντικό του ύφος, ή, όπως δηλώνει ο ίδιος:

«Μία “Solo” εμφάνιση ……… 90 λεπτά οξυγόνο! Γνωστά και λιγότερο γνωστά τραγούδια, άγνωστα και πρωτοακουσμένα, προσωπικές συνθέσεις, νέες προσεγγίσεις, και ορχηστρικά ζωγραφίσματα συναισθημάτων! Από τις παρυφές προς τις μέσα κορυφές!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά, θα βρεθούμε ξανά ! Και σας καλώ στον κόσμο μου!
Ξεκινάμε στις 22:00 ακριβώς!»

​Η μουσική παράσταση θα γίνει στην Αίθουσα “Μάνος Κατράκης”, οδός Ιφιγενείας – Λόφος Χρυσής Ακτής – Χανιά. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 28210 33472 – 6975861592

Είσοδος – έξοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

(Όσοι το επιθυμούν μπορούν να αφήσουν τον …οβολό τους στο κουτι!)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στην Βουλή: Οι αστυνομικοί πάνε να ρίξουν ευθύνες στον νεκρό Ιάσονα

Σε μια προσπάθεια να αποδοθούν μερικές έστω ευθύνες στον 22χρονο...

38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα του Τσέρνομπιλ

Του Φώτη Ποντικάκη* 38 χρόνια μετά το πυρηνικό ατύχημα στο...

Γ.Α.Δ.Π. Κρήτης: Πώς να προστατευτείτε από περιστατικά εξαπάτησης

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Κρήτης, στοχεύοντας στην ενημέρωση...