15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Με αρνάκι και ρακή η Νατάσα Καραμανλή στην Κρήτη [φωτός]

Ημερομηνία:

Σε κρητικό γλέντι η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού | Στην Κρήτη βρέθηκε η Νατάσα Καραμανλή σε μία επίσκεψη η οποία δεν έγινε γνωστή. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού διατηρεί εδώ και καιρό πολύ καλές σχέσεις με Κρητικούς ενώ η φιλία που τη συνδέει με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων κρατάει πολλά χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας της επίσκεψης η κ. Παζαΐτη μετέβη στα Ανώγεια, όπου είχε την ευκαιρία να χαλαρώσει και να απολαύσει τσίπουρα και τοπικούς μεζέδες με ντόπιους.

3

Σύμφωνα με την «Espresso» της Κυριακής, κατά την τελευταία της επίσκεψη -η οποία έγινε ινκόγκνιτο- οι κάτοικοι του χωριού διοργάνωσαν ένα γλέντι προς τιμήν της, που περιλάμβανε φαγητό, ρακή και πολύ… χορό!

Για όσες ώρες η πρώην πρώτη κυρία της χώρας παρέμεινε στα Ανώγεια, η παρουσία της κρατήθηκε απ’ όλους εφτασφράγιστο μυστικό, με αποτέλεσμα το μικρό γλέντι που στήθηκε για χάρη της στον χώρο όπου βρίσκεται το εκκλησάκι του Αγίου Υακίνθου να μείνει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

2

Από τους λίγους που γνώριζαν την επίσκεψή της στην Κρήτη ήταν φυσικά ο αγαπημένος της σύζυγος Κώστας Καραμανλής, με τον οποίο επικοινωνούσε αρκετά συχνά τηλεφωνικά προκειμένου να τον ενημερώνει για το πώς περνάει και να μαθαίνει τα νέα των παιδιών της Αλέκου και Αλίκης.

Αυτό συνέβη και την ώρα που ο Λουδοβίκος των Ανωγείων πήρε το αγαπημένο του μαντολίνο στα χέρια και ξεκίνησε να παίζει γνωστές μελωδίες του ζευγαριού, που ακούει αρκετά συχνά και στις ιδιωτικές του στιγμές στο σπίτι του στη Ραφήνα.

1Ετσι η Νατάσα Καραμανλή άδραξε την ευκαιρία να τον καλέσει στο τηλέφωνο και να του αφιερώσει το αγαπημένο του τραγούδι και τις μαντινάδες που εμπνεύστηκε ο σπουδαίος καλλιτέχνης εκείνη την ώρα για τον Κώστα Καραμανλή.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ