13.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης τα «66α Βενιζέλεια Στίβου» στα Χανιά το Σάββατο 7 Ιουνίου

Ημερομηνία:

Με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθούν τα «66α Βενιζέλεια Στίβου» στα Χανιά. Οι επιτυχημένοι αγώνες κλασικού αθλητισμού θα ξεκινήσουν το Σάββατο 7 Ιουνίου στις 3:30 το απόγευμα στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, με τη συνδιοργάνωση: Α.Ο ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, Περιφέρειας Κρήτης-ΠΕ Χανίων, ΣΕΓΑΣ, ΕΑΚ Χανίων.
Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός, αφιερωμένο στη μνήμη του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου, που προβάλλει την Κρήτη σε όλο τον κόσμο ενώ σε αυτό έχουν πάρει μέρος ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Από το 1980 μέχρι το 2012 που η διοργάνωση ήταν ενταγμένη στο διεθνές καλεντάρι πήραν μέρος πάνω από 3.000 αθλητές υψηλού επιπέδου, από δεκάδες χώρες και πολλές χιλιάδες ελλήνων αθλητών, καθιερώνοντας τα «Βενιζέλεια» στίβου ως την κορυφαία συνάντηση στίβου στη χώρα μας.

Οι οικονομικές δυσκολίες στέρησαν τον διεθνή χαρακτήρα των αγώνων. Φέτος με την ολόθερμη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, οι αγώνες θα διεξαχθούν με την συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων αθλητών.

Η οργανωτική επιτυχία των αγώνων θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα τα «Βενιζέλεια» στίβου, να αποκτήσουν και πάλι στο άμεσο μέλλον την θέση που τους αρμόζει στο διεθνές καλεντάρι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...