15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024
Array

Με το ενιαίo σήμα “Κρήτη” θα “ταξιδεύουν” τα κρητικά προϊόντα

Ημερομηνία:

Συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και την θεματική αντιπεριφερειάρχη Θεανώ Βρέντζου Σκορδαλάκη είχε χθες το απόγευμα το προεδρείο του δικτύου οινοποιών Ανατολικής Κρήτης. Τα στελέχη των οινοποιών εξέφρασαν την στήριξη τους στην προσπάθεια της Περιφέρειας για την ίδρυση της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης», του ενιαίου φορέα στήριξης των προϊόντων του πρωτογενή τομέα.

Η ¨Αγροτοδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης¨ θα είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με μειοψηφική συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης (έως 49%) και πλειοψηφία (51% ) στις οργανώσεις και τις ομάδες των παραγωγών καθώς και τις επιχειρήσεις πρώτης μεταποίησης και θα έχει επταμελές διοικητικό συμβούλιο.

Το δίκτυο οινοποιών Ανατολικής Κρήτης ενημερώθηκε από τον Περιφερειάρχη Κρήτης και την αντιπεριφερειάρχη για το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για τις εξαγωγές κρασιού, ιδιαίτερα στην αγορά της Κίνας.

Παράλληλα ενημερώθηκαν για τις στοχευμένες ενέργειες που δρομολογούνται μέσω της «Αγροτοδιατροφικής Σύμπραξης» για την προώθηση των Κρητικών προϊόντων κάτω από την «ομπρέλα» της Περιφέρειας με το ενιαίο σήμα «ΚΡΗΤΗ».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ