16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Μπαμ ανόδου στη Superleague τα Χανιά!

Ημερομηνία:

Για τα καλά στο κόλπο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ μπήκαν πλέον τα Χανιά μετά το 2-0 επί της Κέρκυρας, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση έναν βαθμό πίσω από την ομάδα του Ιονίου.

Σπουδαία και πεντακάθαρη επικράτηση του ΑΟΧ επί της Κέρκυρας με 2-0 στην 9η αγωνιστική των πλέι οφ της Football League. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και τα 90 λεπτά των αντιπάλων τους και πλέον βρίσκονται στην τρίτη θέση και σε απόσταση αναπνοής από τις δύο θέσεις που οδηγούν απευθείας στην Σούπερ Λιγκ

Μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και αυτή ήταν του ΑΟΧ, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και να προσπαθούν να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις στην εστία της Κέρκυρας.

Οι γηπεδούχοι, δεν είχαν κάποια μεγάλη ευκαιρία μέχρι και το 45′, αλλά μόνο κάποια σουτ, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους ο Βασιλόγιαννης βρήκε τον Μαραγκουδάκη ο οποίος στο τετ α τετ με τον Βρονταρά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε το πρώτο, με τα Χανιά να απειλούν με μια εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη στο 50΄, πέντε λεπτά πριν οι γηπεδούχοι ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 55′ ο Πότσι σέντραρε για τον Μανωλά ο οποίος κατέβασε υπέροχα και με ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε την μπάλα πάνω από τον Βρονταρά και με εντυπωσιακό τρόπο έκανε το 1-0.

Μετά το 1-0 όλοι θα περίμεναν την Κέρκυρα να ανεβάσει στροφές και να ψάξει την ισοφάριση, ωστόσο η ομάδα του Ιονίου δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να απειλήσει…

Έτσι, τα Χανιά κατάφεραν στο 81′ με κοντινό σουτ του Παπατζίκου να κάνουν το 2-0 και να κλειδώσουν την νίκη βάζοντας πλέον σε… περιπέτειες την Κέρκυρα, ενώ ο ΑΟΧ «πάτησε» τριάδα στην ισοβαθμία με Ηρακλή Ψαχνών και Ολυμπιακό Βόλου ενώ βρίσκονται και στο -1 από την δεύτερη Κέρκυρα.

Xανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς, Τσάτσος (46′ Βαλλιάνος), Παπατζίκος, Πιθαρούλης, Πότσι, Παγώνης, Γκούμας, Βασιλόγιαννης (89′ Σκάρος), Μαραγκουδάκης, Κονσταντίνοφ (78′ Λουκίνας)

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Μαραγκός (79′ Σίκιμιτς), Καραγιαννίδης, Σουάνης, Καραδέμητρος (64′ Γυφτοκώστας), Γκόμεζ, Κρητικός (72′ Ναγιάρ), Κόντος, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ

gazzetta.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...