20.8 C
Chania
Wednesday, April 17, 2024

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Συναντήσεις με φορείς και παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Παρασκευή, 11 Απριλίου, Χανιά

Σάββατο 12 Απριλίου Κίσσαμος

Κυριακή, 13 Απριλίου, Ρέθυμνο

Δευτέρα, 14 Απριλίου, Ηράκλειο Στην Κρήτη βρίσκονται από χθες Πέμπτη, 10 Απριλίου έως τη Μεγάλη Δευτέρα,  14 Απριλίου, ο Νίκος Χρυσόγελος ευρωβουλευτής των Πράσινων καθώς και υποψήφιοι / υποψήφιες με το ευρωψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία” για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ενεργούς πολίτες και φορείς και να παραχωρήσουν Συνεντεύξεις Τύπου προς τα τοπικά και περιφερειακά Μέσα.  Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο νησί, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα έχουν συναντήσεις με φορείς στους τρεις νομούς, προκειμένου να συζητήσουν θέματα οικονομίας, κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας,  απασχόλησης,  Ευρώπης και ευρωεκλογών.

 Παρασκευή, 11 Απριλίου, Χανιά

 – 12.00 πμ, Συνέντευξη τύπου στο καφέ “Ταράτσα”, Παλιό λιμάνι των Χανιών,  των συνυποψηφίων:  Όλγας Θεοδωρικάκου, Ρούλας Καστρινάκη, Μιχάλη Μπονατάκη και Νίκου Χρυσόγελου.

15.00- 17.00: Συνάντηση με φίλους στο καφέ “Ταράτσα”, Παλιό λιμάνι των Χανιών.

20.00-22.00: Πρόσκληση για συζήτηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς με θέμα: «Υπάρχει άλλη πρόταση διεξόδου από την κρίση; – Ευρώπη και περιφέρειες». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου.

 Σάββατο, 12 Απριλίου, Κίσσαμος- Κολυμπάρι

 Επίσκεψη του ευρωβουλευτή των Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου και υποψήφιων με το ευρω-ψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία” στην Κίσσαμο.

11.00: Επίσκεψη στο Αννουσάκειο

13.00 – 15.00: Συναντήσεις με φορείς

17.00: Ομιλία στην Κίσσαμο

"google ad"

20.00: Επίσκεψη στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

 Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

 ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

 Γνωρίστε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία και τους 28 υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μέσω της ιστοσελίδας: www.prasinoi.gr

, e-mail: info@prasinoi.gr

 facebook.com/prasinoi  twitter.com/greensgr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ίλον Μασκ ανησυχεί για την Ελλάδα: Tο πρώτο έθνος που θα υποστεί “πληθυσμιακή κατάρρευση

Την υπογεννητικότητα στην Ελλάδα σχολιάζει σε ανάρτησή του ο Ίλον...

Ιεράπετρα: Δολοφονία ο θάνατος 65χρονου Γερμανού

Θρίλερ με τον θάνατο του 65χρονου Γερμανού που διέμενε...

Μιχάλης Βιρβιδάκης: “Γιατί να μην υπάρχει στην Κρήτη ένα Κρατικό Θέατρο Νοτίου Ελλάδος;”

Ο Μιχάλης Βιρβιδάκης είναι η ψυχή του θεάτρου Κυδωνία στα Χανιά. Οι περισσότεροι...

Στη Βουλή η ξενοδοχοποπιηση στο Λόφο Καστέλι από τον Μ. Συντυχάκη

Επίκαιρη ερώτηση προς την Υπουργό Πολιτισμού κ. Μενδώνη κατάθεσε...