23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τελικής αξιολόγησης των φάκελων υποψηφιότητας. για ένταξη στο Mέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Ημερομηνία:

Η Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης ενημερώνει τους υποψήφιους για ένταξη στο Mέτρο 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» του Άξονα 1 «Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τομέα της γεωργίας και της δασοκομίας» του Π.Α.Α. 2007-2013 για το έτος 2014, ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία τελικής αξιολόγησης των φάκελων υποψηφιότητας.

Συνολικά αξιολογηθήκαν 1608 φάκελοι υποψηφιότητας σε επίπεδο Περιφέρειας Κρήτης. Η τελική αξιολόγηση ήταν θετική για 1499 υποψήφιους και απορριπτική για 109 υποψήφιους.

Με βάση της διαθέσιμες πιστώσεις (οι όποιες το έτος 2014 ήταν 22.800.000 € για την Περιφέρεια Κρήτης) συντάχθηκε πίνακας κατάταξης αποτελεσμάτων τελικής αξιολόγησης και οι υποψήφιοι κατατάχτηκαν κατά απόλυτη σειρά βαθμολογίας ως έξης : 1.191 στην κατηγορία των «εν δυνάμει δικαιούχων», 308 στην κατηγορία των «επιλαχόντων» και 109 στην κατηγορία των « απορριπτόμενων ».

Οι πίνακες κατάταξης των αποτελεσμάτων της τελικής αξιολόγησης αναρτήθηκαν:

  • Στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής στις κατά τόπους

Περιφερειακές Ενότητες.

  • Στη Δ/νση Αγροτικών υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης
  • Στο δικτυακό τόπο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης www.apdkritis.gov.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...