14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ο Βενιζέλος θέλει να πάει Επίτροπος, αν η Ελιά ηττηθεί

Ημερομηνία:

Μια “βόμβα” απασφάλισε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο εκδότης της “Real News” υποστήριξε ότι στην περίπτωση που η Ελιά καταγράψει μια βαριά ήττα στις ευρωεκλογές της 25ης Μαϊου, που εκ των πραγμάτων θα ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα αναζητήσει διέξοδο διαφυγής, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να διαδεχθεί τη Μαρία Δαμανάκη στο αξίωμα του Επιτρόπου της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το σενάριο περί μετακίνησης του Ευάγγελου Βενιζέλου στις Βρυξέλλες, μετά από μια ενδεχόμενη απόσυρσή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, έχει ακουστεί και στο παρελθόν, αυτή τη φορά ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου βάζει την έγκυρη υπογραφή του κάτω από τις σχετικές πληροφορίες.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ