19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ο. Κωνσταντινόπουλος: Εντάχθηκε στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων η σύνδεση του κόμβου Μουρνιών με τον ΒΟΑΚ

Ημερομηνία:

Μετά την απάντηση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη σε ερώτηση του βουλευτή Χανίων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη με θέμα «Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του ΒΟΑΚ με την πόλη των Χανίων», δόθηκε στη δημοσιότητα και η απάντηση του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

Στην απάντησή του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας διαβιβάζει έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ, το οποίο υπογράφει ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Γιαννούσης.

Στην απάντησή του ο κ. Γιαννούσης αναφέρει μεταξύ άλλων:

«…Μετά από σχετική πρόταση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Ε.Π. ‘‘Ενίσχυση της Προσπελασιμότητας’’ εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013 και 2014 έργο με τίτλο ‘‘Σύνδεση ΒΟΑΚ (μέσω Α/Κ Μουρνιών) με την πόλη των Χανίων’’ με προϋπολογισμό 13.000.000€ και μηδενική πίστωση.

Ο ΒΟΑΚ, όντας έργο συγχρηματοδοτούμενο από το Γ’ΚΠΣ και το ΕΣΠΑ, θα είναι ανάμεσα στα έργα προτεραιότητας του διευρωπαϊκού οδικού δικτύου της χώρας που μπορούν να τύχουν συγχρηματοδότησης κατά την Π.Π. 2014»

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...