17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Ο Νότης Μαριάς εκλέχθηκε στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR)

Ημερομηνία:

Ο νεοεκλεγείς Eυρωβουλευτής Νότης Μαριάς, εκλέχθηκε στο Προεδρείο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR – Ομάδα Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο).

Η ανακοίνωση αυτή σηματοδοτεί την πρώτη σημαντική εκλογή νέου Έλληνα Eυρωβουλευτή στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι Ευρωπαίοι Αντιφεντεραλιστές (ECR) δημιουργήθηκαν το 2009 με ατζέντα την δρομολόγηση μιας νέας πορείας για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Από τη στιγμή της ίδρυσης του, το ECR ακολούθησε μια ανοδική πορεία και με την ένταξη του Καθηγητή Νότη Μαριά, το ECR τείνει να καταστεί η τρίτη μεγαλύτερη Πολιτική Oμάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το Προεδρείο αποτελεί το ανώτατο όργανο των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECR) που αποφασίζει τη στρατηγική της Ομάδας και με αυτόν τον τρόπο, ο Καθηγητής Νότης Μαριάς θα έχει τη δυνατότητα συμμετοχής στον καθορισμό των πολιτικών του ECR στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Μετά το πέρας της εκλογής του, ο Νότης Μαριάς, δήλωσε:

”Είναι τιμή μου που αποτελώ τον πρώτο νεοεκλεγέντα Έλληνα Eυρωβουλευτή που εκλέχθηκε σε μια τόσο σημαντική θέση στο πλαίσιο μιας Πολιτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Το ECR αποτελεί μια ανερχόμενη Πολιτική Ομάδα που συνεχώς διευρύνει την επιρροή της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και έτσι η Ελλάδα θα έχει μια ξεχωριστή φωνή στο ανώτατο όργανο της”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...