22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Παίρνουν τον παιδοχειρουργό του νοσοκομείου και τον μετακινούν στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Πρωτοφανής απόφαση της ΔΥΠΕ Κρήτης που μετακινεί παιδοχειρουργό του νοσοκομείου Χανίων στο νοσοκομείο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr η συγκεκριμένη απόφαση έφθασε σήμερα στο νοσοκομείο Χανίων και με την κοινοποίηση της πρέπει άμεσα να πραγματοποιηθεί και η μετακίνηση του γιατρού.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν συμβεί κάτι τέτοιο το νοσοκομείο Χανίων θα στερηθεί τον μοναδικό γιατρό με την συγκεκριμένη ειδικότητα, αφήνοντας ουσιαστικά στο έλεος του Θεού τα παιδιά ολόκληρου του νομού.

Σημειώνεται επίσης πως τουλάχιστον προς το παρόν δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την διοικητή του νοσοκομείου των Χανίων Χαράλαμπο Δουλγεράκη, που σύμφωνα με πληροφορίες του zarpa.gr  ήταν γνώστης της απόφασης και δεν προχώρησε σε  κάποια παρέμβαση στη ΔΥΠΕ Κρήτης προκειμένου να ματαιωθεί η μετακίνηση.

Το εξωφρενικό της υποθέσεως είναι πως ο προϊστάμενος της ΔΥΠΕ Κρήτης για να δικαιολογήσει την μετακίνηση του γιατρού από τα Χανιά στο ΠΑΓΝΗ επικαλείται λόγους δημοσίου συμφέροντος.

zarpa.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ