16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Παγκόσμιο Χρυσό Βραβείο για το Βιολογικό ελαιόλαδο της Terra Creta

Ημερομηνία:

Η βαθιά γνώση, το μεράκι αλλά και η προσήλωση στην ποιότητα, αναδεικνύουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των εξαιρετικών ελαιολάδων που παράγει και τυποποιεί η Terra Creta.

Πρόσφατη απόδειξη είναι η παγκόσμια διάκριση του Βιολογικού Ελαιολάδου “Terra Creta Estate ΠΟΠ Κολυμβάρι” το οποίο έλαβε χρυσό βραβείο ποιότητας (BIOL GOLD), στον  διαγωνισμό BIOL 2014 στην Ιταλία, έναν από τους ελάχιστους διαγωνισμούς εξειδικευμένους στο βιολογικό ελαιόλαδο.

Το βιολογικό ελαιόλαδο της Terra Creta έχει ήδη ενσωματωθεί στην ειδική έκδοση του BIOL 2014,  «Οδηγός των καλύτερων βιολογικών ελαιολάδων του κόσμου». (http://premiobiol.it/en/)

Η Terra Creta, μια 100% κρητική εταιρεία, ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων.  Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, σε πολύ λίγα χρόνια αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 30 αγορές ανά τον κόσμο και κατάφερε να αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις σε πληθώρα διεθνών  διαγωνισμών.

Ανέπτυξε πρώτη σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα πρωτοποριακό σύστημα ιχνηλασιμότητας προϊόντων μέσα από την ιστοσελίδα της, και σε συνεργασία με τους παραγωγούς του Κολυμβαρίου παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους ποιοτικής αξιολόγησης,  έκθλιψης και διαχείρισης  του ελαιοκάρπου στο υπερσύγχρονο ελαιουργείο της.

Για περισσότερες πληροφορίες www.terracreta.gr, τηλ. 2824083340

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...