19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Η αποστολή των Νέων με Καλλιθέα

Ημερομηνία:

Απέναντι στην Καλλιθέα είναι η επόμενη υποχρέωση για την ομάδα Νέων του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ. Το συγκρότημα του Νίκου Πασβάντη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής θʼ αναμετρηθεί το Σάββατο (28/1) στις 11.30 το πρωί στο γήπεδο “Παραλίας Τζιτζιφιών”, επιδιώκοντας σε μία καλή εμφάνιση και ει δυνατόν, σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στην αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει αεροπορικώς από τα Χανιά για την Αθήνα συμπεριλαμβάνονται 19 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται τρία νέα πρόσωπα. Πρόκειται για τον Έλβις (Μανόλη) Λίκα που αποκτήθηκε από την Ιωνία, τον Πατατάκη που πάρθηκε από την Ασπίδα Ναυστάθμου αλλά και τον Κοκονάκη που “ανέβηκε” από τη βʼ ομάδα.

Η αποστολή: Τερεζάκης, Κονονένκο, Μιχαήλ, Μπασιαδάκης, Πατρικάκης, Γαλανίδης, Μαυρεδάκης, Ροκάκης, Περδικάκης, Μπουρμπάκης, Κοκονάκης, Ντακάκης, Μαγαράκης, Λίκας, Βαγιωνάκης, Λέττας, Πατακάκης, Κωστόπουλος και Ντούπης.

Το διαιτητικό τρίο που έχει οριστεί, είναι από την Ένωση Ανατολικής Αττικής, με τον κ. Βακκά να διευθύνει την αναμέτρηση, έχοντας ως βοηθούς, τους κυρίους Φωστέρη και Φαμέλη.

Κουράγιο Αντώνη…
Η οικογένεια του Πλατανιά εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων του συλλόγου μας, Αντώνη Κοκκαλά, για τον απρόσμενο και άδικο χαμό του πατέρα του. Όλοι στην ομάδα του Πλατανιά είμαστε δίπλα στον Αντώνη σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή, στον οποίο ευχόμαστε κουράγιο και να είναι πάντα καλά…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ