18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Παλαιά Εθνική Οδός ή Οδός Εθνικού Παραλόγου!!!.

Ημερομηνία:

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ Γεώργιος του Εμμ.
Μηχ/γος – Ηλ/γος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Πρώην Δ/ντής ΔΕΗ.
Νέα Κυδωνία  22-4-2014 ΠΡΟΣ : Την εφημερίδα Αγώνας, για τον κύριο Αγγελάκη.
ΘΕΜΑ :  Παλαιά Εθνική Οδός ή Οδός Εθνικού    Παραλόγου!!!.

Κύριε Αγγελάκη

Αναφέρομαι στην ΠΕΟ Χανίων Κισσάμου. Ποια άλλη θα μπορούσε να έχει επάξια τον τίτλο της Οδού Εθνικού Παραλόγου ( ΟΕΠ ) ;;;;; !!!!!

Και διά του λόγου το αληθές, σας ενημερώνω, αν και ο ίδιος δεν το έχετε αντιληφθεί, ότι έγινε πρόσφατα διαγράμμιση σε μερικά τμήματα από τον Κλαδισό  προς Κίσσαμο, με διπλή συνεχόμενη γραμμή, χωρίς καμία απολύτως διακοπή με μικρά τμήματα διπλής διακεκομμένης για προσπέλαση, όπου αυτό είναι απαραίτητο.

Έτσι αποκλείεται η αριστερή στροφή, σε όλα εκείνα τα σημεία που υπάρχουν κάθετοι δρόμοι ή καταστήματα που διαθέτουν χώρο στάθμευσης.

Καταλαβαίνετε βέβαια τι γίνεται τώρα ! Εκατοντάδες παραβάσεις του ΚΟΚ το 24ωρο !

Μπορεί να μας πει εκείνος ο «Φωστήρας» που έκανε αυτή τη διαγράμμιση, τι πρέπει να κάνουν οι οδηγοί, για να κινηθούν νόμιμα προς το σημείο του προορισμού τους ;

Για παράδειγμα : Ένας κάτοικος της οδού Ακρωτηρίου στο Κάτω Δαράτσο, θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του από την Πόλη που βρίσκεται. Φτάνει αισίως στο σημείο του δρόμου του, και πρέπει να στρίψει αριστερά, για να μπει στο δρόμο του σπιτιού του. Όμως η συνεχόμενη διπλή γραμμή δεν του το επιτρέπει !!!! Τι πρέπει να κάνει για να μην κάνει παράβαση του ΚΟΚ ;;; Τι θα του πρότεινε ο «Φωστήρας» που έκανε αυτή τη διαγράμμιση, να προχωρήσει μέχρι το …Κολυμπάρι, ή μέχρι την …Κίσσαμο, ή να προχωρήσει μέχρι τη …Χρυσοσκαλίτισα, και μέσω Τοπολίων, να φτάσει στο δρόμο του, και να μπει κανονικά, και «με την άδεια …της Αστυνομίας», στρίβοντας δεξιά, και να πάει στο σπιτάκι του ….επιτέλους !!!!

Φανταστείτε τι θα κάνει ο ξένος επισκέπτης της Χώρας μας, ο οποίος έχει μάθει να σέβεται τη διπλή συνεχόμενη γραμμή ! Τι εντυπώσεις θα αποκομίσει και τι θα μεταφέρει στην Πατρίδα του ;

Μα για όνομα του Θεού, υπάρχει ίχνος λογικής σε αυτόν τον «Εγκέφαλο» που έκανε αυτή τη διαγράμμιση ; Υπάρχει ίχνος επαφής με την πραγματικότητα ; Δεν τον ενδιαφέρει αν αναγκάζει τους οδηγούς να γίνονται παραβάτες; Αδιαφορεί αν απαξιώνεται η διπλή συνεχόμενη γραμμή, ώστε κανείς πια να μην την υπολογίζει, ακόμη και σε εκείνα τα σημεία που η παραβίασή της είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ;;;;;

Κύριε Αγγελάκη, υπάρχει περίπτωση να βρεθεί αυτός ο «Αρμόδιος» που θα διορθώσει αυτόν τον παραλογισμό ;;;

Αν τον βρείτε, να μου τον πείτε και εμένα, για να παραδεχτώ, ότι κάνω λάθος να πιστεύω, πως δεν υπάρχει «Αρμόδιος» με απλή λογική και με επίγνωση της πραγματικότητας, σε αυτό το «Μπάχαλο» που λέγεται «Ελληνικό Κράτος» !!!!!

Και αναλογιζόμενος γενικότερα «Αυτούς» που οδήγησαν την Πατρίδα μας σε αυτήν την τραγική κατάσταση της σαπίλας, της διαφθοράς και των εκατομμυρίων αναξιοπαθούντων, ανέργων και αυτοκτονημένων, κλείνω με τη φράση : Λυπάμαι βαθύτατα που ζω σε αυτή τη Χώρα !!!!

 Με εκτίμηση
  Γιώργος Σπυριδάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...

Τ’ άκουσες τα νέα Καλλιάνε; Το ΕΣΥ νοσεί!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη Η ιστορία με το βουλευτή - μετεωρολόγο Γιάννη...