16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Πλατανιάς: Δουλειά στο γήπεδο και στην ψυχολογία

Ημερομηνία:

H διακοπή δύο εβδομάδων στην Σούπερ Λιγκ (όπως προέκυψε) αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πλατανιά να επουλώσει τις πληγές του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
“Πληγές” που αφορούν καταρχάς την ψυχολογία της ομάδας που μετά τις απανωτές ήττες δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα δουλέψει πολύ σε αυτόν τον τομέα, ώστε οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν με την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

“Πληγές” όμως και αγωνιστικής φύσεως, αφού ο Αγκιλέρα θα λείψει για το επόμενο δεκαήμερο, ενώ πρόβλημα (μικρό) υπάρχει και με τον Γκσμπούρνιγκ. Αμφότεροι πάντως, ενδέχεται να είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κομοτηνής ή εν πάση περιπτώσει αυτό που θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου.

Η ενημέρωση για την προπόνηση της Τρίτης (30/9):

Αγωνιστικά παιχνίδια περιελάμβανε, ως επί το πλείστον, η σημερινή πρωινή προπόνηση της ομάδας μας, που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Αγκιλέρα (ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις, ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου δέκα ημέρες) και ο Γκσπούρνινγκ (ο οποίος είχε υποστεί τις προηγούμενες ημέρες μια διάταση και αναμένεται από αύριο να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης).
Για αύριο, Τετάρτη, προβλέπονται δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά για τη βία:

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για τον άδικο χαμό του Κωνσταντίνου Κατσούλη -ο οποίος καταγόταν από τον Πλατανιά- και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, όσο και στην ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ζητά από την Ελληνική Πολιτεία και τα συντεταγμένα θεσμικά Όργανα την άμεση λήψη συγκεκριμένων αυστηρών μέτρων, τα οποία θα εφαρμόζονται αδιαλείπτως και αδιακρίτως, προκειμένου να σταματήσει οριστικά ο ακήρυχτος “πόλεμος” που μαίνεται, σε κάθε ευκαιρία, εντός και εκτός γηπέδων, με αποτέλεσμα, τις τρεις τελευταίες δεκαετίες έξι άτομα να έχουν χάσει τη ζωή τους και εκατοντάδες να έχουν τραυματιστεί σοβαρά ή ελαφρά.

neatv.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου «Kriti»

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε...

easyJet: Εξι νέες συνδέσεις με την Κρήτη φέτος – Δύο για Χανιά

Είκοσι δύο νέες συνδέσεις με Ελλάδα προσφέρει αυτό το...