22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Προβολή κρητικών προϊόντων από την πολωνική αλυσίδα Super Market

Ημερομηνία:

Σε συνέχεια Πολωνικής Επιχειρηματικής Αποστολής στην Κρήτη (21-23 Οκτωβρίου 2013), Αποστολή η οποία και είχε συνδιοργανωθεί από την Πρεσβεία της Ελλάδος στη Πολωνία και την Περιφέρεια Κρήτης, σας ενημερώνουμε ότι ξεκίνησε την τρέχουσα εβδομάδα πρόγραμμα προβολής κρητικών τροφίμων, από την πολωνική αλυσίδα Super Market ALMA.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Πολωνική Επιχειρηματική Αποστολή συμμετείχαν 8 εκπρόσωποι πολωνικών εταιρειών εισαγωγής τροφίμων (μεταξύ των οποίων και εκπρόσωπος της ALMA) και φρούτων-λαχανικών, 4 εκπρόσωποι μεγάλων τουριστικών πρακτορείων της Πολωνίας (TUI, EASY TRAVEL, FLY.PL και HELLAS TRAVEL), καθώς και από 3 δημοσιογράφους (National Geographic, Voyage και Podroze), ενώ συνοδευόταν από την Πρέσβη της Ελλάδος στη Πολωνία κα Τασία Αθανασίου,  τον υπογράφοντα και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας, κ. Αλέξη Γεωργιάδη.

Τα αποτελέσματα της αποστολής, κρίνονται από πλευράς μας ως ιδιαίτερα ικανοποιητικά καθώς πέραν, των συμφωνιών συνεργασίας που προέκυψαν μεταξύ πολωνικών και ελληνικών επιχειρήσεων, υπήρξαν συνεχή δημοσιεύματα για την Κρήτη και στα 3 παραπάνω αναγραφόμενα πολωνικά τουριστικά περιοδικά, θα διοργανωθεί η ετήσια συνάντηση των τουριστικών πρακτόρων με τους οποίους συνεργάζεται το μεγάλο πολωνικό πρακτορείο ITAKA στην Ιεράπετρα μεταξύ 12-19 Οκτωβρίου τ.ε., ενώ όπως προαναφέραμε και μετά από συμφωνία της ALMA και 7 κρητικών επιχειρήσεων τροφίμων (συγκεκριμένα : FELEA, BOTZAKIS, ELIVIA, RENIERIS, VASILAKIS και TERRA CRETA) -με τις οποίες είχε συναντηθεί ο εκπρόσωπος του  Super Market ΑΛΜΑ στην Κρήτη-, ξεκίνησε την τρέχουσα εβδομάδα πρόγραμμα προβολής κρητικών τροφίμων.

Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται στην πολωνική αγορά παρόμοιο πρόγραμμα προώθησης, πιστοποιώντας τόσο τις μεγάλες δυνατότητες των ελληνικών επιχειρήσεων όσο και το ενδιαφέρον των πολωνών καταναλωτών για επώνυμα ποιοτικά ελληνικά τρόφιμα.

Το πρόγραμμα προώθησης θα τρέξει σε όλα τα καταστήματα της ALMA στη Πολωνία, ενώ επιπλέον θα υπάρχουν και ξεχωριστά stands με όλα τα παραπάνω κρητικά προϊόντα στα παρακάτω καταστήματα της ALMA, στις μεγαλύτερες πολωνικές πόλεις:

1.    Delikatesy Alma, Centrum Handlowe Promenada, ul. Ostrobramska 75C, 04-175 Warszawa
2.    Delikatesy Alma, ul. Gen. Felicjana Sławoja-Składkowskiego 4, 02-497 Warszawa
3.    Delikatesy Alma, Galeria Kazimierz, ul. Podgórska 34, 31-536 Kraków
4.    Supermarket Alma, ul. Pilotów 6, 30-964 Kraków
5.    ARKADY WROCŁAWSKIE, Delikatesy Alma, Ul. Powstańców Śląskich 2-4, 53-333 Wrocław
6.    ALMA Lublin Galeria OLIMP, Aleja Spółdzielczości Pracy 32, 20-147 Lublin
7.    Delikatesy Alma, ul. Kilińskiego 122/128, 90-013 Łódź
8.    Delikatesy Alma, ul. Sikorskiego 8/10, 81-827 Sopot
9.    ALMA Szczecin Kaskada, Al. Niepodległości 36, 70-404 Szczecin

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ