13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προτάσεις Μ. Σκουλάκη για υιοθέτηση κοινών κανόνων κατά την προεκλογική περίοδο

Ημερομηνία:

Επιστολή προς όλους τους υποψήφιους Δημάρχους των Χανίων, με την οποία τους καταθέτει τις προτάσεις του για το πλαίσιο της προεκλογικής δράσης εντός του οποίου οφείλουν να κινηθούν όλοι οι δημοτικοί συνδυασμοί εν’ όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 18ης Μαΐου, απέστειλε ο νυν και εκ νέου υπ. Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.
Όπως επισημαίνει ο κ. Σκουλάκης στην επιστολή του «υποχρέωση όλων των υποψηφίων Δημάρχων και των συνδυασμών τους, είναι να συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό ώστε καθ’ όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, μέχρι τις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014, να διαμορφωθεί ένα κλίμα συνεννόησης, ευπρέπειας, γόνιμου και δημιουργικού διαλόγου με γνώμονα το συμφέρον του Δήμου μας, με σεβασμό στους συνδημότες μας και στο περιβάλλον, στη βάση συγκεκριμένων προτάσεων/κανόνων – που θα γίνουν αποδεκτοί από όλους  – και οι οποίοι θα συμβάλλουν στη διαφανή και ενδυναμωμένη λειτουργία των δημοτικών συνδυασμών κατά τη προεκλογική περίοδο».

Στο πλαίσιο των παραπάνω, ο Μ. Σκουλάκης καταθέτει στο πεδίο του δημόσιου διαλόγου, συγκεκριμένη δέσμη προτάσεων αναφορικά με:

1.       την οικονομική λειτουργία των Δημοτικών Συνδυασμών και των υποψήφιων
2.       την οικολογική συμπεριφορά από πλευράς των Δημοτικών Συνδυασμών και των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων και
3.       το δημόσιο διάλογο μεταξύ των Δημοτικών Συνδυασμών με στόχο τη πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών για μια σειρά κρίσιμων θεμάτων για τη λειτουργία και ανάπτυξη του Δήμου Χανίων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ