14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προφυλακίστηκε και ο τέταρτος για τα επεισόδια στην Αλικαρνασσό

Ημερομηνία:

Προφυλακίστηκε και ο 32χρονος που μαζί με τρεις ακόμα άνδρες φέρονται να συμμετείχαν στα επεισόδια στο γήπεδο του Ηροδότου που κόστισαν στον σοβαρό τραυματισμού του 46χρονου φιλάθλου του Εθνικού.Ο 32χρονος πέρασε στη 1 το μεσημέρι το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και του Εισαγγελέα , και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην οποία υποστήριξε οτι ήταν παρών στο περιστατικό αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στον τραυματισμό του 46χρονου, ενώ έδωσε στοιχεία για 2 άτομα τα οποία όπως είπε είδε να έχουν συμμετοχή στο επεισόδιο.

Ο συνήγορος του 32χρονου, κ. Νίκος Φαρσάρης υποστήριξε οτι ο πελάτης του αρνείται την οποιαδήποτε σε βάρος του κατηγορία ενώ ξεκαθάρισε ότι παρέθεσαν όλα τα στοιχεία που ισχύουν και επιβεβαιώνουν τον 32χρονο.

“Η υπόθεση χρειάζεται μεγαλύτερη διερεύνηση από την Δικαιοσύνη, η οποία πρόκειται να γίνει και είμαι βέβαιος οτι οι ισχυρισμοί μας θα επιβεβαιωθούν.”, δήλωσε ο κ. Φαρσάρης. Ακόμα, τόνισε: ” Το κυρίαρχο είναι να έχει θετική έκβαση η πορεία της υγείας του 46χρονου, αυτό θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει όλους.”

Υπενθυμίζεται ότι προφυλακίστηκαν ο 27χρονος που φέρεται οτι επιχείρησε να κατεβάσει το πανό του Εθνικού από τις κερκίδες αλλά και ο 24χρονος που φέρεται να έχει χτυπήσει τον 46χρονο φίλαθλο του Ηροδότου.

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση ύψους 2.000 ευρώ και περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα κάθε φορά που αγωνίζεται ο Ηρόδοτος αφέθηκε ο 22χρονος που φέρεται να είχε συμμετοχή στην προσπάθεια να κατεβάσουν το πανό από τις κερκίδες.

Στις απολογίες τους αρνήθηκαν όλοι τις σε βάρος τους κατηγορίες.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ