15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Πρωτόκολλο συνεργασίας ΕΒΕΧ – ΤΕΙ Κρήτης

Ημερομηνία:

Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν Επιμελητήριο Χανίων και ΤΕΙ Κρήτης με προγραμματικούς άξονες συνεργασίας την εκπαίδευση – κατάρτιση, την έρευνα, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και την επιχειρηματική ενημέρωση.

Ο άξονας εκπαίδευση – κατάρτιση περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τον από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση, προγραμμάτων εκπαίδευσης / κατάρτισης για επιχειρηματίες, εργαζόμενους και ανέργους, επιμορφωτικών ημερίδων / workshops, εργαλείων και υλικού εκπαίδευσης / κατάρτισης που θα διαχυθεί μέσα από διάφορα κανάλια επικοινωνίας, όπως το Internet.

Έρευνα: Περιλαμβάνει τον από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμοσμένων ερευνών σε θέματα τοπικού / περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες: Από κοινού σχεδιασμό και υλοποίηση κλαδικών, τοπικών, περιφερειακών αναπτυξιακών μελετών, εκπόνηση προτάσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ και άλλων εθνικών ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη συνδιοργάνωση και υλοποίηση πρωτοβουλιών τοπικής και περιφερειακής εμβέλειας, όπως μηχανισμοί προώθησης στην απασχόληση, βραβεύσεις επιχειρηματιών, μεταφορά τεχνογνωσίας από επιτυχημένα παραδείγματα, κ.α.

Επιχειρηματική Ενημέρωση: Από κοινού δημιουργία ενημερωτικού υλικού σχετικά με την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, το οποίο θα προωθείται μέσω των καναλιών επικοινωνίας του Επιμελητηρίου και του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...